Annonce

Spænding i top i semifinale
RFC_herrer-copenhagen_06_160213_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen/arkiv
Floorball Spændingen er helt i top i DM-semifinalen mellem Rødovre FC og Team Århus Floorball. Holdene vandt en kamp hver i weekenden, og stillingen er dermed 2-2 i kampe i bedst af fem-serien.

3. og 4. semifinale
Team Århus Floorball-Rødovre FC
4-3 STR (2-0, 1-1, 0-2, 0-0, 1-0)
1-5 (0-2, 1-1, 0-2)

Aarhus var i weekenden vært ved kamp 3 og 4 i den tætte duel mellem Rødovre og Århus om at komme i årets DM-finale.

Annonce

I lørdagens kamp gik holdene helt ud i straffeslag, men Rødovre kunne have afgjort kampen til deres fordel, hvis de mange chancer var eksekveret.

”Vi spillede en ret disciplineret kamp lørdag og formåede at holde vores koncept. Vi havde masser af chancer, men vi fik overhovedet ikke gjort det farligt for deres målmand. Han havde måske fem redninger – vi var virkelig uskarpe. Så det var derfor, vi ikke vandt,” siger målmand Mike Trolle.

”Vi holdt dem hen i forlænget spilletid, men tabte så alligevel i straffe. De scorede på deres to første forsøg, og vi scorede kun på den ene af de første to. Vi havde en på stolpen og en forbi mål, og det er selvfølgelig ikke godt nok på straffe.”

Kan ikke klage
Kun et døgn efter skulle de danske mestre så tage revanche og prøve at udligne serien til 2-2. Og det lykkedes holdet med – endda i overbevisende stil.

”Vi havde stadig mange chancer i søndagens kamp, og vi kan stadig arbejde på at blive mere skarpe. Vi fik ikke testet Århus-keeperen nok. Samtidig kan vi heller ikke klage, for vi scorede fem mål og lukkede kun et enkelt ind. Jeg vil gerne rose holdet for en god holdindsats. Defensivt var det rigtig stærkt,” forklarer keeper Trolle.

To toptændte hold
Med 2-2 i kampe skal den samlede vinder findes på lørdag, og det er Rødovre, der har hjemmebanefordelen.  Tilskuerne i Rødovre Stadionhal kan forvente et brag af en dyst mellem øst og vest.

”Der kommer masser af tilskuere og to toptændte hold. Men jeg tror, det bliver et taktisk opgør i og med, at hvert eneste mål kommer til at tælle. Der er ingen tvivl om, at det bliver en kamp, man ikke vil miste, hvis man kan lide floorball og sport generelt, hvor der er tænding på. Det bliver rigtig spændende,” forudser Mike Trolle.

BEMÆRK! Kampen på lørdag begynder kl. 15, og vinderen skal i finalen møde BFC Vendsyssel Hot Shots. Benløse FC blev i semifinalen overvundet med suveræne 3-0 i kampe.

Kommentarer

1 kommentar om “Spænding i top i semifinale”

  1. Kampen spilles den 13/4-2013 kl 15:00 i Rødovre Stadionhal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top