Annonce

Sejr på Bornholm
roedovre_bk_damer-damsoe_03_271012_BP.jpg
BK Rødovre åbnede i lørdags forårssæsonen med en udebanesejr over FQ Bornholm. Foto: Brian Poulsen/arkiv
Fodbold Der blev kæmpet til sidste sveddråbe, da BK Rødovres damer i lørdags åbnede forårssæsonen med en sejr på Bornholm.

Af Simon Eiberg Jørgensen, Rødovre Gymnasium

Rødovres piger indtog grønsværen, da Solskinsøen i lørdags levede op til sit navn og lagde rammerne for en 3-2-sejr til Boldklubben Rødovre mod FQ Bornholm. Rødovrepigerne skal bruge foråret på at sikre sig oprykning til Danmarksserien, og byder udover en tur til Bornholm bl.a. på et lokalbrag mod FC Damsø. Kravet for oprykning lyder på en top 3-placering i puljen af seks hold.

Annonce

BK Rødovre var kampen igennem det dominerende hold og kom allerede efter fem minutter foran på et mål af Kimmie Christensen, der var med i alle Rødovres scoringer. Ved starten af anden halvleg var opgøret stadig åbent, hvor Rødovre førte med 1-0. Kampen syntes dog at være så godt som lukket, da Kimmie Christensen scorede til 0-2, men bornholmerne fik alligevel reduceret et kvarter før tid. Et hjørnespark fra Kimmie Christensen til Sasha Denham sikrede dog BK Rødovre sejren, på trods af endnu et mål fra FQ Bornholm.

”Vi er et ungt hold med mange marginalspillere, der hver især er en del af sejren i dag, og som samtidig også er i stand til at afkræfte fordommene om kvindefodbold,” lyder det resolut fra profilen Heidi Christoffersen, der ser optimistisk på oprykningsspillet.

I løbet af vinteren er tre nye spillere kommet til klubben og udgør en klar forstærkning til truppen, som træner Bo Fosgaard, der nok bedst huskes for sin tid på 1980’ernes KB-hold, forventes at omsætte til sejre i løbet af forårssæsonen. De nye spillere har betydet, at holdet nu tæller over 20 spillere, men det har endnu ikke ændret på det faktum, at man mangler en sponsor.

Hvis du stadig mener, at kvindefodbold skal betragtes som et skældsord i fodboldverdenen, bør du overveje at møde op på Rødovre Stadion på lørdag kl. 13 for at få et nyt syn på sagen og samtidig bakke de lokale piger op, når de står over for Amager FF.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top