Annonce

Ryd op i Rødovre
skrald-indsamling-volden4_1.jpg
Den 21. april kan alle igen være med til at gøre Ren Dag endnu renere. Foto: Arkiv
ryd op Kom glad og deltag når indbyggerne i Rødovre samles den 21. april for at gøre kommunen til et renere sted.

Af Jannic Høy Gullov og Johanne Talleruphuus, Rødovre Gymnasium

”I år indsamler vi affald tre steder i Rødovre Kommune,” fortæller Jann Larsen.
Igen i år står han og Naturfredningsforeningen bag indsamlingen af skrald i byen.
”Vi mødes på Vestvolden ved ’Sergenthuset’ Ejbyvej 190 B, ved Islev Bibliotek ’Trekanten’, Rødovrevej 405, og ved Cafebiblioteket ’Tremilen’, Nørrekær 8.
Så bare mød op, hvor det passer dig bedst. Tilmelding er ikke nødvendig. Alle får udleveret indsamlingssække, men medbring gerne arbejdshandsker og lidt til at spise. Efter indsamlingen sørger vi for lidt at drikke,” lover han.

Annonce

Mange deltagere
Det er Danmarks Naturfredningsforening, DN, der står for projektet, som sidste år havde 100.000 deltagende på landsplan. De mange deltagere fik tilsammen indsamlet 198 ton affald og 175.000 dåser.
Landets folkeskoler og institutioner har i år meldt sig under fanerne, og de 56.000 børn indsamler fra den 15. april til den 19. april, hvorefter alle er velkomne til at give et bidrag til en renere natur den 21. april.
”Affaldsindsamlingen er en hyggelig og social måde at give naturen og byen en hånd på. Har du lyst til at have det sjovt, hyggeligt og samtidig gøre naturen en tjeneste? Så mød op den 21. april, tag gerne børn og børnebørn med,” slutter Jann Larsen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top