Annonce

Pengene strømmede til Kræftens Bekæmpelse
kraeftindsamling_09_250312_.jpg
150 indsamlere gik forleden på gaden i kampen mod kræft. Billedet her er fra sidste års indsamling.
kræft 232.194. Så mange danske kroner kom der i bøsserne, da 150 frivillige i sidste weekend gik på gaden for Kræftens Bekæmpelse.

Af Mads Karenkewitsch Sørensen og Seyma Atici, Rødovre Gymnasium

150 frivillige fik samlet rekordmange penge sammen til Kræftens Bekæmpelse, da der sidste weekend var indsamling.
”Det var rigtig flot, og alle skal have en stor tak for deres indsats. Både indsamlere og borgere i Rødovre,” siger Gert Tillebæk, formand for Kræftens Bekæmpelse i Rødovre. Mother of the Bride Dresses online
”Vi havde en fantastisk dag med masser af god stemning. Flere indsamlere fortalte, at der var mange, der ikke var hjemme, og de har så fået et girokort, som vi håber de vil benytte,” tilføjer han.
”Der var travlt i Danske Bank i Rødovre Centrum, da de ansatte fra kl. 15 til kl. 17 havde travlt med at tælle alle de mange penge op. Der skal lyde en stor tak til Danske Banks personale for deres store indsats.”, siger Gert Tillebæk, der er glad for det gode resultat. Rekorden på dagen tilhører Joan Mittet, der sammen med tre veninder fik indsamlet 4.623 kroner ind. Plus Size Evening Dresses online

Annonce
Kommentarer

1 kommentar om “Pengene strømmede til Kræftens Bekæmpelse”

 1. Gert Tillebæk siger:

  Her er lidt der også gerne skulle nævnes:

  Det støttearrangement som Balance Club motion for alle og Radio Rødovre havde på indsamlingsdagen, har været medvirkende til det meget flotte resultat, alene deres indsats gav omkring 35.000 kr. en stor tak til dem der støttede op om dette støttearrangement, det var en fantastisk oplevelse.

  Rødovre Lokalnyt’s mange indlæg i forbindelse med Landsindsamlingen har fået mange til og give et ekstra bidrag det gjorde at vi slog en ny rekord i indsamling i Rødovres husstande her blev der samlet 197.194 kroner ind, rigtig flot.

  Med de bedste hilsner
  Gert Tillebæk
  Kræftens Bekæmpelse i Rødovre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top