Annonce

Minister roser Rødovres frivillige
Karen-Haekkerup-1-hres.jpg
Rødovres frivillige får masser af ros og inspiration, når Social- og Integrationsminister karen Hækkerup på lørdag besøger den frivillige forårskonference. Foto: Presse
inspiration At Rødovres frivillige gør en kæmpe indsats for fællesskabet er der ingen der kan være i tvivl om. Slet ikke efter lørdag den 13. april. Her vil frivillige sociale foreninger, nemlig høre det direkte fra hestens mule, når socialminister Karen Hækkerup besøger forårskonferencen for de frivillige sociale foreninger.

Der er mange frivillige i Rødovre. Så mange, at der allerede nu er garanti for fuldt hus, når der er forårskonference for de frivillige sociale foreninger på Rødovregaard.
Og det glæder social- og sundhedsudvalgsformand, Britt Jensen.
”Jeg er utrolig glad for, at vi igen i år kan samle så mange frivillige til en dag, hvor vi alle får yderligere inspiration til det vigtige frivillige sociale arbejde, og hvor jeg får mulighed for at takke de frivillige foreninger for den store indsats, de bidrager med,” siger hun.
Arrangementet får et ekstra officielt blåstempel af social- og integrationsminister, Karen Hækkerup, der vil give et bud på regeringens visioner for det frivillige sociale arbejde.
”Det ser jeg som en stor anerkendelse af den frivillige indsats i Rødovre. Jeg ser frem til at høre ministerens ideer for udviklingen af det frivillige område, og er helt sikker på, at Karen Hækkerup vil være med til at give os inspiration til den kommende revision af kommunens frivillighedspolitik,” håber Britt Jensen.

Mere samarbejde
Et andet spændende trækplaster, men mindst lige så god en taler bliver Jesper Nygård, administrerende direktør i KAB og bestyrelsesformand for Realdania og Landsbyggefonden. Jesper Nygård vil fortælle om mulighederne for samarbejde mellem den frivillige-, den private- og den offentlige sektor. Jesper Nygård er stor fortaler for, at vi alle skal handle og tage ansvar for vores velfærdssamfund.

Annonce

Fiskebøjer
Dagen sluttes af med et oplæg fra ”vanebryder” og ”fiskebøjer” Torben Wiese, der vil give svar på, hvad en vane er, hvorfor vores hjerner elsker vaner, og der vil sikkert også komme nogle bud på, hvordan nogle af disse vaner kan brydes med henblik på at skabe forandring.
”Jeg synes, at vi præsenterer et meget spændende program og glæder mig til at dele dagens oplevelser med de mange frivillige ildsjæle” udtaler Britt Jensen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top