Midt i en klunketid!
Chrummer_sofa.jpg
Foto: Sille Olesen
chrumme Jeg skal flytte ind i et nyt hus og nu begynder så det jeg frygter mest. INDRETNING.

Ordet ”indretning” er ligeså sjælden en gæst i mænds ordforråd, som ”vaginal kløe”. Vi ved ikke rigtigt noget om nogle af delene. Og er pænt ligeglade.
Så ved jeg godt, at Jim Lyngvild, vil hvine op og sige: ”Detz erz barez ikkez zandtz”. Men jo det er det. Jim Lyngvild er bare ikke en mand.
Mænd forbinder indretning med en seng, en sofa, et køleskab og et TV. Hvordan det ser ud er underordnet, blot lortet virker. Og når mænd taler om, at noget matcher, så er det en god sofa med lige præcis den rette placering til TV’et, så man lige præcis kan læse stillingen på kampen øverst på skærmen. Fjernbetjening har 4 knapper: Tænd, Eurosport, Playboy-channel og sluk. Køleskabet skal have en størrelse, så man kan stille en hel ramme dåsebajere ind på hylden. Og hvis man virkelig har cand.mag. i design, så har man afmonteret mælke, æg og margarineholderne fra lågen. Så er der nemlig plads til TO rammer øl i køleskabet og et pund medisterpølse. Fryseren behøver ikke at være stor.
Der skal bare være plads til en 750 gr pakke pommes frites.
Når så snakken falder på valget af sofapuder – som man ikke må bruge som nakkestøtte og plaider man ikke må spise ostepops i nærheden af – så forstår mænd ingenting.

Jeg har lige fået forelagt et boligblad. Helt ærligt, om det så var stue, badeværelse, køkken eller soveværelse, så lignede ALLE billederne den indretning, der var på den 4-årige datters! Jeg kunne ikke se eet eneste spor af mand. Selv på billedet af badeværelset, var brættet slået ned, og ikke så meget som et stænk af urin ved siden af kummen. Men der stod i artiklen, at her boede Mette, HENDES
MAND og deres 4 årige datter.
Hold kæft, tænkte jeg bare. Det er sgu som at bo midt i et Askepot helvede. Jeg turde næsten ikke at bladre en side længere ind i bladet, for der MÅTTE jo også være billeder fra KVINDENS have.
Jo, ganske rigtigt, det var der. Haven var lige så lyserød som resten af huset…jeg ledte lidt febrilsk efter carporten. Og jeg blev bekræftet i min værste frygt: I Carporten holdt en Citroën Berlingo! Hvad havde den arme stakkels mand dog gjort forkert i et tidligere liv, siden han skulle straffes SÅ hårdt?
Når man som mand kører i en Berlingo, så følger der en streamer med i købet: ”Min kone har taget mine klunker”. Man sidder bare og håber på, at man blive torpederet frontalt af en 18 tons tung
lastbil, og vil blive fritaget for yderligere ydmygelser.
Jeg blev et sekund i tvivl om, hvordan mit liv vil se ud om 4-5 år…men til al held kiggede min kæreste smilende med bag min ryg og klappede mig beroligende på min isse og sagde: ”Jeg tager ALDRIG din Audi fra dig – så nu kan du godt fjerne hænderne fra dit skridt, ikk?!”

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top