Annonce

Lille nørd til lockoutede nørder
rødovre-kommune4_130910_BP.jpg

Rødovre Kommune hverken kan eller vil udtale sig om sagen, hvor to teenagedrenge i lørdags reddede tre små børn fra deres forældres svigt, men de understreger, at det er kommunernes pligt at reagere uanset hvad, hvis et barn findes sovende på gaden.

Rødovre Kommune tilbyder børnepasning i Viften Foto: Arkiv
aprilsnar: I et provokerende skud fra hoften har Rødovre Kommune sat sindene i kog hos fritidsramte børn og lockoutede lærere ved at tilbyde gratis børnepasning med underholdning under konflikten.

Det skal ikke være sjovt at være en del af en arbejdskonflikt. “Men derfor behøver det ikke at være kedeligt,” siger Rødovres borgmester, Erik Nielsen.
Han påpeger, at kommunen har haft de mest reelle hensigter, da de i et forsøg på at dæmme op for sure miner i kølvandet på de kommende problemer med at holde lockoutede skolebørn hjemme, har gjort en mindre genistreg.
“Jeg kan bekræfte, at ikke konfliktramte lærere organiseret udenfor Danmarks Lærerforening vil tilbyde anderledes undervisning i Viften,” siger borgmesteren.
Og det bliver ikke kedeligt.
Det er nemlig det populære hold bag Tv-serien Lille Nørd, der skal stå for underholdningen det meste af dagen.
“Jeg siger ikke, at det er sådan det kommer til at være hver dag i heldagsskolen, men vi vil også bruge den første dag under konflikten til at vise, hvad det er, vi egentlig vil med skolereformen,” understreger Erik Nielsen og afslører, at man derfor vil komme til at se elever tage vandprøver i rådhusbassinerne og tælle fliser på pladsen.
“Det handler om at tage det boglige med ud i praksis. Nu viser vi, at man kan gøre det, selv under de mest utænkelige omstændigheder,” siger Erik Nielsen.

Der er kun plads til de første 400 elever i Viften, og det er kun den første uge, Rødovre Kommune vil tilbyde det lidt provokerende pasningstilbud, der er åbent for alle klassetrin.
Pladserne fordeles efter princippet om først til mølle på telefonnummer 36377000.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top