Kort om sport
lars-eller_MTL-NYR_56_160112_BP.jpg
Lars Eller fra Montreal Canadiens blev den mest scorende dansker i NHL's grundspil. Foto: Brian Poulsen/arkiv
Kort om sport Klik ind og få et overblik over sportsnyheder inden for fodbold, ishockey og floorball.

Fodbold. BK Rødovre fik 1-1 hjemme mod CSC i lørdags i pulje 2 i serie 2. I weekenden skal holdet en tur til Mimersparken for at møde Nørrebro United, der frister en tilværelse i midten af puljen. BK Rødovre er på fjerdepladsen ud af 13 hold.
BK Rødovres damer møder hjemme lokalrivalerne fra FC Damsø på lørdag kl. 11.15. Holdene kæmper om oprykning fra Københavnsserien til Serie øst – en nyoprettet kvindeserie, der efter sommerferien erstatter det tidligere Danmarksserien. De tre bedste ud af puljens i alt seks hold rykker op i Serie øst.

Fodbold. B77 vandt hjemme på Valhøj Skole 1-0 over BK Friheden i lørdags og ligger p.t. på en ottendeplads i pulje 2 i serie 2. I weekenden skal holdet på udebane møde Grønne Stjerne, der indtager førstepladsen.

Annonce

Fodbold. Orient GIs bedst placerede hold er i samme pulje som B77 i serie 2. I weekenden tabte holdet hjemme til netop Grønne Stjerne. Gæsterne kunne tage hjem med en smal 4-5-sejr. På lørdag skal Orient ude møde Sengeløse GI.

Ishockey. Rødovre-drengen Jannik Hansen høster stor succes i sin canadiske NHL-klub Vancouver Canucks. I sidste uge blev han ved Canuck Award Winners kåret som holdets ’Unsung Hero’ for anden sæson i træk. Prisen går til den, der har præsteret noget ekstra, som ikke er blevet omtalt i medierne. Herudover modtog han også hæderen som ’Most Exciting Player’. Danskeren fik desuden stor succes på pointkontoen. Med 27 (10+17) point i 47 kampe blev han den tredjemest scorende spiller blandt de spillere, der har spillet hele sæsonen i Canucks. Han blev kun overgået af de svenske tvillingebrødre, Daniel og Henrik Sedin.

Ishockey. NHLs grundspil er færdigspillet. På den interne danskerliste, som tæller hele otte spillere, fik Lars Eller hos Montreal Canadiens flest point med 30 (8+22) af alle danskerne – skarpt forfulgt af Frans Nielsen (29 point), Jannik Hansen (27 point) og Mikkel Bødker (26 point). Eller og Hansen er klar til slutspillet om Stanley Cup, mens Mikkel Bødker fra Phoenix Coyotes kan tage til VM i Stockholm med Danmark.

Ishockey. Når Danmark spiller A-VM i ishockey med start på lørdag i Stockholm, bliver det med seks spillere, der har haft deres hockeymæssige opvækst i Rødovre. Det er Sebastian Dahm (Mighty Bulls), Jesper B. Jensen (Rögle), Mads Bødker (Malmö Redhawks), Mikkel Bødker (Phoenix Coyotes), Nichlas Hardt (Jokerit) og Morten Madsen (Modo).
Danmark skal i den indledende runde spille i alt syv kampe. De danske løver skal møde Tjekkiet, Sverige, Canada, Norge, Schweiz, Hviderusland og Slovenien. De fire bedst placerede hold går videre til kvartfinalen.

Floorball. For første gang nogensinde blev der afholdt en floorball-landskamp i Rødovre, da Danmark og Belgien i søndags mødtes i Rødovre Stadionhal. Danskerne med Kasper Sindt ved roret vandt overbevisende med 9-2 foran 110 tilskuere.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top