Annonce

Kort om sport
Roedovrecup-vest-roedovre_31_040812_BP.jpg
BK Vest har opstartet et 'nyt' seniorhold, der skal spille i serie 6 fra denne forårssæson. Foto: Brian Poulsen/arkiv
Kort om sport Vi giver her et overblik over den forgangne uges sport i Rødovre. Der er blandt andet nyt fra håndbold, floorball og golf.

Fodbold. For anden weekend i træk blev Avartas kamp i 2. division øst aflyst. Espelunden Stadion var ikke klar til fodboldkamp mellem de grønblusede og B 1908, og forårspremieren lader dermed fortsat vente på sig for Avarta. På søndag skal de efter planen til Helsingør.

Fodbold. Orient GI fik deres forårspremiere, da 70-481 de i weekenden vandt 0-3 ude over Herstedøster IC.  Holdet indtager en placering som nummer fire i den 12 hold store pulje i serie 2. På lørdag tager Orient imod Vallensbæk IF på kunstbanen i Espelunden.

Annonce

Fodbold. BK Vest har fået et ’nyt’ 1. seniorhold til denne forårssæson. Første kamp er på søndag, hvor det på udebane gælder opgøret mod Bjæverskov IF. Som nystartet seniorhold starter holdet i en pulje i serie 6.

Håndbold. Rødovre Håndboldklubs U14-piger skal til DM den 20.-21. april i Gudme på Fyn. Holdet skal spille en slutrunde med de to bedste hold fra øst og vest i modsætning til U19-pigerne, der spiller semifinaler og finale. U14-holdet vandt 15-20 ude over GOG, mens den første kamp blev vundet 26-19. Til DM bliver modstanderne HIK, Skovbakken og Hammel. HIK vandt øst-divisionen foran RH. ”De to jyske hold er vi p.t. lidt blanke på,” siger træner Daniel Rensch.

ida-marie_RH_U14_piger
RHs U14-piger deltager ved DM i 70-482 Gudme på Fyn i weekenden den 20.-21. april. Foto: Kim Skipper Eriksen

Floorball. Rødovre FCs damer er ude af kampen om at vinde DM-guld. Det står klart, efter holdet tabte 2-0 i kampe i semifinalen til FC Outlaws fra Frederikshavn. Den første kamp blev tabt 8-5, mens det i Rødovre Stadionhal blev til et nederlag på 1-4 i lørdags.

Gadeidræt. Den 16. april starter nonprofit-organisationen GAM3 en ny sæson med gadeidræt i boligområdet Kærene. Lokale frivillige og instruktører vil lede træningerne inden for steet soccer, street basket og det helt nye: parkour. Træningerne er åbne, og alle unge i alderen 10 til 18 år kan deltage – uanset sportslig kunnen. Træningen er på multiboldbanen i Kærene, og street basket er tirsdag og torsdag kl. 17 til 18.30, og street soccer er tirsdag og torsdag kl. 16 til 17. Parkour er hver torsdag kl. 16.30 til 17.30.

Golf. Rødovres nærmeste golfklub, Brøndby Golfklub, holder åbent hus for alle på søndag den 14. april kl. 10 til 14. Klubben slår dørene op for interesserede, der kunne tænkes at have lyst til at prøve kræfter med sporten. Arrangementet er et led i den landsdækkende Golfens Dag, som sætter fokus på glæderne ved at spille golf. Golfklubbens adresse er Nybovej 46, 2605 Brøndby. Du kan se og læse mere om golf på klubbens hjemmeside, www.brondbygolf.dk. Mail: info@brondbygolf.dk, tlf. 43 53 19 00.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top