Kort om sport
BK-roedovre-sundby_09_201012_BP.jpg
BK Rødovre åbnede forårssæsonen i Serie 1 med en sejr over Østerbro IF. Foto: Arkiv
Kort om sport Vi giver et kort overblik over nyheder fra sporten i Rødovre. Læs om fodbold, ishockey og skydning.

Fodbold. Avarta må vente lidt med at komme i gang med forårssæsonen i 2. division øst. Kampen 2. Påskedag i Herlev blev nemlig aflyst på grund af frost i banen. Vinteren har været hård, men foråret er på vej, så der er forhåbning om, at søndagens kamp i Espelunden mod B 1908 kan gennemføres.

Fodbold. Vinteren satte derimod ikke en stopper for BK Rødovre i Serie 1, der åbnede forårssæsonen med tre point på kunstgræs i Fælledparken. Holdet vandt over Østerbro IF og indtager nu fjerdepladsen i den 13 hold store pulje. BK Rødovre er oversidder i weekendens runde.

Annonce

Fodbold. I søndags spillede Islev-klubben Orient, der ligger midt i serie 2, en testkamp mod det danske døvelandshold i fodbold. Kampen blev spillet på kunstgræs i Valby Idrætspark og var led i landsholdets forberedelser til ’Døve-OL’ i Bulgarien til sommer.

Ishockey. RSIK vandt bronze ved U20-DM i Frederikshavn efter en sejr på 4-3 over rivalerne fra Hvidovre. Emil Møller Rasmussen og Jannik Svane vendte et truende nederlag til sejr, og metallet var i hus for Brian Madsens tropper.
I Vojens blev U15-DM afviklet, og det med Rødovre som vicemestre efter Rungsted.

Skydning. Ungdomsafdelingen i Rødovre Skytteforening har netop sikret sig en guldmedalje ved DM i pistol. I Lind viste 14-årige Oliver Høyer klassen og vandt en fortjent guldmedalje efter en flot turnering. Det har været et personligt mål for ham at komme til DM, så der har været fuld fokus på træningen i kælderen under Vestbadet hver torsdag i det seneste år.
Der har desuden været afholdt unionsturnering, hvor ungdomsafdelingen hentede både guld, sølv og bronze i A-klassen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top