Annonce

I kan ikke slå os KL
web_lockout-laerere.jpg
Foto: Pernille Reenberg
Lockout Først var det christianitterne, der med Tom Lundén i spidsen, mente de ikke kunne slås ihjel, nu er det lærerne, der synger, ”I kan ikke slå os KL.

De danser i busserne og deler rundstykker ud på gaderne. Overalt sætter konflikten mellem lærere og kommuner deres præg på bybilledet. Har du været låst inde i en uge, og endnu ikke set fanerne blafre i vinden, så se slideshow fra ugens konflikt til en lettere omskrevet 70-466 udgave af protestsangen ‘I kan ikke slå os ihjel’.

Den blev oprindeligt lavet af Tom Lundén om fristaden Christiania, og der er stadigvæk en vis proteststemning over omskrivningen.

Annonce

Den står Jonas Nielsen for, mens Daniel Grubbe har sunget og indspillet lærernes egen version, hvor råt for usødet får serveret undervisernes 70-467 vurdering af, hvad det er KL vil med heldagsskolen.

”I har truet med lockout, I har sagt, vi ik’ ka´vinde….og nu vil i spærre alle folkeskolebørn inde,” synger Daniel Grubbe inden koret skråler: ”I kan ikke slå os KL.”

Sangen er uploadet på Youtube, som et slideshows med billeder fra de første dage af konflikten. Den er produceret og redigeret af Pernille Reenberg fra Nyager Skole.

[yt]WJMO27S3q8I[/yt]

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top