Annonce

Hawaii-hockey i Arena-afsked
RMB-Odense-bronze1_08_050413_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen
Ishockey Rødovre og Odense hentede inspiration fra ferieø i sæsonafskeden med Rødovre Skøjte Arena. ”Det var en meget rodet kamp med god, gammeldags Hawaii-hockey,” siger assisterende kaptajn Morten Allesøe om kamp 1 i bronzedysten.

26 kampe i AL-Bank Ligaen, 2 i AL-Bank Cup og et par træningskampe har publikum i Rødovre Skøjte Arena været vidner til i sæson 2012/13.

Fredag aften blev sæsonens endegyldigt sidste kamp i egen stald så spillet, da Odense var på besøg til bronzeduellens første akt. Sommerferien er nært forestående, men holdene havde alligevel taget forskud på ø-paradisets liv.

Annonce

”Det var en meget rodet kamp med god, gammeldags Hawaii-hockey. Men der var mange chancer i begge ender, og jeg ved ikke, om det var spændende for publikum – der skete i hvert fald lidt,” lyder det kort efter kampen fra Morten Allesøe.

Friske ben
Kampen var præget af lidt langsommere tempo, end tilfældet har været i kvart- og semifinalekampene.

”Man kunne godt mærke, at vi lige havde haft en uges kamppause, og der var nok lidt større tænding på i semifinalerne. Man har kunnet nå at restituere og blive frisk i benene. Det er alt andet lige noget anderledes at spille bronzekampe end semifinale, selv om vi rigtig gerne vil vinde bronze,” siger Rødovres assisterende kaptajn, der mener, at to mål i powerplay var godkendt.

Lørdag aften skal det afgørende sæsonslag stå i returopgøret på Fyn, og holdet med den bedste samlede målscore vinder metallet.

”Jeg tror, det bliver en helt anden kamp i Odense med et helt andet tempo. Der bliver knald på, og vi holder os nok til samme gameplan som i aften. Det kunne jeg forestille mig. Vi vil alle sammen gerne vinde bronzen, og det betyder også meget for klubben. Vi vil gerne slutte sæsonen af med en sejr,” siger Morten Allesøe, der knytter en afsluttende kommentar til målmand Sebastian Dahms hæder inden kampen.

”Jeg tror, det taler for sig selv. At blive månedens spiller i ligaen i slutspillet, hvor der er mange, der gør det godt, er flot af ham. Jeg tror næsten, vi alle på holdet har stemt på ham, og det vidner om, hvor stor en betydning han har.”

Gav for meget plads
Jannik Karvinen var en af de spillere, der brændte flere store muligheder i kampen mod Odense. Han erkender også, at det skal forbedres til returkampen.

”Vi havde chancerne til at score flere mål i dag, og så gav vi dem for meget plads i egen zone. I morgen (lørdag, red.) skal vi være bedre til at udnytte vores muligheder og lukke af i egen zone,” siger han og fortæller om tempoet i kampen.

”Vi skulle alle sammen i gang efter en uges pause, så det gjaldt om lige at finde gearet igen. Men jeg synes, der kom meget god fart på til sidst.”

Presse citronen det sidste
Der var over 2.200 tilskuere i sæsonens definitivt sidste kamp i Rødovre Skøjte Arena. En flot opbakning til en bronzekamp.

”Det var flot af fansene, at de kom og bakkede os, selv om det kun var en tredjeplads, vi skulle spille om. Vores fans har været bag os hele vejen, så det er super fedt,” lyder det glædeligt fra Jannik Karvinen, der forventer fuld damp på kedlerne i den afgørende match om bronzen.

”Der kommer til at blive knald på i Odense. Når man kommer ud på isen og mærker stemningen, kan man ligeså godt give det sidste. Presse citronen det sidste, inden det er slut på sæsonen.”

Rødovre Mighty Bulls-spillerne vil altså med en sejr lørdag aften – uanset størrelse – kunne hænge bronzemedaljerne om halsen som bevis på en hæderlig sæson. Hvis ikke det lykkes, har holdet stadig imponeret stort – i slutspillet.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top