Annonce

Gymnasieelever skriver avisen
RG-elever.jpg
I næste uge er det 2. T fra Rødovre Gymnasium, der skriver hele avisen. Foto: Red.
unge journalister Elever på Rødovre Gymnasium vender nyhederne på hovedet, når de i næste uge ser på byen med friske øjne. Det kommer til at kunne ses i din lokalavis.

Selvom Rødovre Lokal Nyt i næste uge gennemgår en måske tiltrængt foryngelseskur, behøver du ikke at downloade slangordbogen for at følge med.
Det er 2. T på Rødovre Gymnasium, der skriver avisen, men hvis du tror, at siderne kommer til at flyde over med billeder fra Paradise Hotel, så kan du godt tro om igen.70-487
Mediefagsklassen har nemlig allerede tyvstartet på historier om vigtige emner som byudviklingen i Rødovre Syd, ungdomskriminalitet og kommunalvalget.
De unge journalistaspiranter ser imidlertid på byen med helt friske øjne, og har en tilgang til ungdommen, som ingen andre. Derfor vil vi i uge 16 sætte ekstra fokus på netop ungdommen i et flot temaindstik.

Avisen på hovedet
Som læser kan du glæde dig til nogle anderledes og spændende historier om det lokale liv. Som annoncør kan du vise, at du bakker op om projektet, der nu for femte år i træk giver eleverne et anderledes syn på den by de er en del af, og byen et anderledes syn på eleverne.
Og ikke mindst få en tiltrængt studierabat på din pris. På vores hjemmeside rnn.dk kan du allerede nu se, hvad eleverne har fået ud af at skifte lektier og lærerbøger ud med notesblokke og kameraer.
Hele ugen arbejder mediefagsklassen 2. T sammen med redaktionen om at finde de bedste lokale hi- storier frem og præsentere dem for borgerne, og så snart de er klar, vil man kunne se dem på rnn.dk.
Så hvis der er en ny stemme i telefonen, når det ringer fra din lokalavis, så tag godt imod de unge.

Annonce
Kommentarer

1 kommentar om “Gymnasieelever skriver avisen”

  1. Jesper Andersen siger:

    Det lyder meget spændende, og ser frem til en god avis næste onsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top