Annonce

Guld til B77-bordtennisdrenge
Bordtennis B77 Bordtennis er lykkelig over redningen af ungdomsafdelingen. For nylig tilkæmpede et af drengeholdene nemlig guld og er Østdanmarksmester.

For nogle måneder siden stod det klart, at B77’s ungdomsafdeling overlevede en truende lukning på grund af manglende, hjælpende kræfter.

B77 priser sig lykkelig over redningen af de unge spillere, der takkede og hev det første holdmesterskab hjem til klubbens ungdomsafdeling i fem år.

Annonce

”Det er en glædelig gevinst for alle, set i det perspektiv, at vi alligevel ikke nedlagde ungdomsafdelingen. Og alle holdene har lovet også at fortsætte i næste sæson. Det er meget glædeligt,” siger formand for B77 Bordtennis, Preben Riel.

To hold i semifinalen
Det var det ene af klubbens to drengehold, der vandt Østdanmarksmesterskabet for drenge B-hold. Begge klubbens drengehold havde nået semifinalen efter grundspillet. Håbet var en ren 77-finale.

”Desværre tabte det ene hold til Furesø med 6-2 og fik derfor bronze. Det andet hold vandt derimod 6-3 over Kvik Næstved og var derfor klar til at møde klubkammeraternes overmænd,” lyder det fra formanden.

Øverst på skamlen
Finalen var en spændende fight, som gik over alle 10 kampe. B77 vandt matchen 6-4, og de 12-13-årige drenge kunne tage plads øverst på sejrsskamlen.

Fremtiden ser lys for B77’s ungdom, hvor spillere med talent får lov at prøve kræfter blandt de bedste til den kommende sæson.

”De pointstævnespillere, som har talentet til det, rykker vi op i A-truppen. Vi regner med, at der måske er tre-fire hold med til næste sæsons turnering,” siger Preben Riel.

Sæsonen er nu ovre, og der bliver taget fat på bat og bord igen fra den 1. september.

S
B77’s drengehold er her øverst på sejrsskamlen. Fra venstre: Elias Hildebrandt, Laucas Vulpius og Jacob Rasmussen. Foto: Privat

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top