Annonce

Gode chancer mod Odense
gert-hansen_RMB_frederikshavn_07_041212_BP.jpg
Sportschef Gert Hansen ser gode muligheder for at snuppe DM-bronzen mod Odense. Foto: Brian Poulsen/arkiv
Ishockey Sportschef i Rødovre Mighty Bulls, Gert Hansen, forudser gode chancer for at snuppe DM-bronzen i dysten mod Odense Bulldogs i weekenden.

En flot afslutning på et fremragende slutspil for Rødovre vil utvivlsomt være at hente bronzemedaljen hjem fra Odense efter lørdagens kamp 2.

”Vi er meget tilfredse med hele slutspillet, men turneringen er ikke slut endnu. Nu skal vi have den bronze. Der er 110 procents fokus frem mod første kamp fredag. Vi går ‘all in’ på bronzen; vi er ikke til at ligge ned. Men vi har også brug for mange fans i hallen. Jo flere tilskuere, desto mere larm, og mere gas giver spillerne den,” siger sportschef Gert Hansen.

Annonce

”Der er rigtig gode chancer mod Odense. Som udgangspunkt vil Odense nok være en lille favorit, men det tænker vi ikke på – vi kan godt klare opgaven. Det er ikke slut endnu.”

Frederikshavn på hælene
Med over en uges kamppause fra semifinaleafslutning til bronzekampene, er der god tid til at lade op – eller er det kun positivt?

”Det er selvfølgelig uheldigt, at vi skal vente så længe på bronzekampene. Omvendt er det meget godt i forhold til småskader og småskavanker,” forklarer Rødovre-sportschefen.

Semifinaleserien mod Frederikshavn var endnu en hård nyser. Rødovres spillere leverede en ny, stærk præstation mod grundspillets nummer to, der vandt 4-1 i kampe efter en kontroversiel afgørelse i Frederikshavn i kamp 5.

”Præstationen mod Frederikshavn var klart godkendt. Men derfor kunne vi jo godt have ønsket os mere, og vi har også noget at have det i. Vi tabte trods alt to kampe i overtid og havde Frederikshavn på hælene i to kampe – udover den vi vandt,” kommenterer Gert Hansen og fortsætter.

”Vi havde følelsen af at være utrolig tæt på, og alligevel så langt fra. Vi ærgrer os rimelig meget over, at vi ikke kunne trække minimum en kamp mere i Rødovre. Både for vores egen skyld, men også for fansenes skyld, der har gjort de sidste mange kampe til en uforglemmelig oplevelse.”

Begik selv fejl
Selv om tyrene mødte et af AL-Bank Ligaens bedste hold, kunne sportschefen godt have ønsket sig mere.

”Det er som regel dem, der er lidt bedre, der får den medgang, der skal til. Frederikshavn er et rigtig godt hold, der nåede at forstærke sig op til slutspillet og har været et af ligaens suverænt bedste hold igennem hele sæsonen. Men derfor er vi alligevel ikke tilfredse med at tabe,” siger Gert Hansen og erkender egne fejl.

”Dommerne var stærkt omdiskuteret i den sidste kamp 5. Men når det er sagt, så begik vi også vores egne fejl. Vi var foran 2-0 og 3-1, men lukkede dem tilbage i kampen ved nogle dumme beslutninger.”

Mike Daugulis roser holdet
Rødovres canadiske fighter Mike Daugulis kigger lidt tilbage på en sæson, der har budt på lidt af hvert.

”Vi havde et frustrerende grundspil med mange op- og nedture. Men træneren fik spillerne til at gå ind og gøre det arbejde, der bliver forlangt. Alle holdt sig til systemet. Lige inden playoff havde vi en svær tid med mange nederlag, men vi arbejdede for at få det vendt, og det lykkedes godt,” fortæller han og fortsætter.

”Det har været intenst at spille playoff. Det har været fysisk, og jeg elsker simpelthen bare bedst af syv-serierne. Det bliver ikke bedre end det. Der kommer irritation og had mellem holdene over flere kampe. Det er rigtig sjovt.”

Tirre modstanderen
Daugulis har en helt særlig rolle på holdet, som formentlig ikke er gået ret mange tilskuere næsen forbi.

”Min rolle på holdet i slutspillet har været at spille meget fysisk og tirre modstanderens spiller. I serien mod Herning lykkedes det rigtig godt, hvor jeg fik tacklet dem næsten hver gang. Jeg forsøger at gøre det, der skal til, hvad enten det er at blokere skud eller sætte gode tacklinger,” siger Rødovres canadier med nummer 39.

Mike Daugulis har også kontrakt med Rødovre Mighty Bulls i den kommende sæson, og det glæder den fysisk stærke forward.

”Jeg har kunnet lide at være i Rødovre fra dag ét. Fansene er fantastiske, og så er der gode holdkammerater og en god organisation og træner. Jeg er blevet behandlet godt, og jeg elsker byen. Når man går rundt i byen, ser man folk med RMB-halstørklæder- og kasketter,” slutter han.

Mike Daugulis kom til skade i den femte kamp i semifinalen mod Frederikshavn og er ude til bronzekampene mod Odense – fredag kl. 19.30 i Rødovre Skøjte Arena og lørdag kl. 19.30 i Odense.

Ud over Daugulis er backen Matias Lassen og forwarden Emil Rasmussen ude, da de er med U18-landsholdet. Nikolaj Zorko vil derimod være en del af truppen til kampene.

NB! Læs mere bronze-optakt med cheftræner Brad Gratton fredag formiddag.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top