Annonce

Første akt i bronzejagten
brad-gratton_RMB-bluefox_QF6-2013_49_140313_BP.jpg
Cheftræner Brad Gratton beretter om et Rødovre-hold, der vil gå seriøst til opgaven mod Odense. Foto: Brian Poulsen/arkiv
Ishockey Rødovre Skøjte Arena danner i aften rammen om den første af to bronzekampe mellem Rødovre Mighty Bulls og Odense Bulldogs. ”Drengene går seriøst til opgaven og vil vinde bronzemedaljen,” siger cheftræner Brad Gratton inden sæsonens sidste hjemmekamp.

DM-bronzen skal uddeles til enten Rødovre eller Odense, og metallet har fundet sin rette ejer, når kamp 2 er færdigspillet i Odense lørdag aften.

Men først skal Mighty Bulls tage sæson-afsked med hjemmepublikummet, der i den grad har rørt på sig i slutspillet.

Annonce

”Vi håber på endnu et stort publikum til at støtte os mod Odense. Publikum har været fantastisk i playoffs, og spillerne ønsker at fortsætte de gode takter på hjemmebane. Vi har ikke tabt en hjemmekamp i ordinær tid i slutspillet, og vi håber at levere en ligeså god indsats mod Odense,” siger cheftræner Brad Gratton.

”Vi var naturligvis skuffede efter nederlaget til Frederikshavn, men vi rettede hurtigt fokus på denne weekend. Drengene vil virkelig gerne vinde en medalje, og på hjemmebane i den første kamp skal vi gå ud og levere en god indsats med hårdt arbejde.”

God ting med bronze
Bronzekampene har som altid været til diskussion, men for Rødovres canadiske træner er det en gylden mulighed for metal.

”Jeg synes, det er en god ting med bronzekampene. Jeg kan bare ikke forstå, hvorfor vi skal vente så længe. Man skulle hellere have ladet vores kampe komme først, inden næste runde i slutspillet. Det er ikke fordi, man kan træne på så mange ting, for man har kun to kampe tilbage,” forklarer han.

Seriøst til opgaven
Tyrene sluttede semifinaleserien mod Frederikshavn torsdag i sidste uge, og siden har holdet set den fynske modstander af.

”I den seneste uge har vi arbejdet på vores system og set video. Vi har taget det ligeså seriøst som i serierne mod Herning og Frederikshavn. Forskellen er bare, at vi i serierne kiggede mere langsigtet – mod Odense har vi kun to kampe,” siger Brad Gratton, der ser frem til nogle gode kampe.

”Det, der kommer til at afgøre bronzekampene, er, hvilket hold der vil det mest, for vi har begge haft en pause nu. Men jeg er ret overbevist om, at drengene går seriøst til opgaven og vil vinde bronzemedaljen.”

Fraværende spillere
Rødovre-træneren kan i øvrigt fortælle, at Mike Daugulis er fraværende med en skade, mens de to unge Matias Lassen og Emil Møller Rasmussen er med U18-landsholdet. Til gengæld træder forwarden Nikolaj Zorko ind og supplerer truppen i jagten på metal.

Rødovre Mighty Bulls mod Odense Bulldogs begynder kl. 19.30 i Rødovre Skøjte Arena. Hoveddommerne bliver Rasmus Toppel og Jan Andersen.

Lørdag aften kl. 19.30 spilles altså kamp 2 i Bryggeriet Vestfyen Arena i Odense. Det hold, der har den bedste samlede målscore efter kampene, kan hænge bronzen om halsen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top