Annonce

Færøsk sangfugl med sange fra hjertet
eivor.jpg
Sangene kommer direkte fra hjertet, når den færøske sangerinde Eivør giver koncert i Viften på fredag. Foto: Presse
koncert Sangene kommer direkte fra hjertet, når den færøske sanger- inde Eivør giver koncert i Viften på fredag.

En velsmurt popsang behøver nødvendigvis ikke indeholde den dybere mening med livet. En god melodi og et letgenkendeligt omkvæd er nok til at stryge ind på hitlisterne. Den færøske sangerinde Eivør har imidlertid taget en helt anden opskrift med, når hun på fredag giver koncert i Viften. Eivør udkom i efteråret med en plade, hvor sangene reflekterer over hendes barndom, forundringen over det nære og det fjerne, kærlighed, opbrud, og det tomrum, som sorgen efterlader i hjertet, når man mister en, man elsker. En del af sangene er skrevet efter, at Eivør for lidt over et år siden meget pludseligt og uventet mistede sin kære far, og det har sat sine spor på albummet. Sangene afspejler et dybt savn, men er samtidig fulde af håb, lys og accept.
“Dette er bestemt min varmeste anbefaling til en fantastisk musikoplevelse her i det tidlige forår 2013. Der venter kuldegysninger, gåsehud og en tåre i øjenkrogen til de heldige mennesker, der køber billet til dette arrangement, udtaler kulturhusleder i Viften, John Frobøse.

Eivør går på scenen på fredag kl. 20.00

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top