DM-guld til RFC efter drama i Valbyhallen
web_1.jpg
Emil kristensen har netop scoret til 7-4. Foto: Red.
Floorball Rødovre Floorball Club er stadig Danmarks bedste hold. I eftermiddags genvandt de det danske mesterskab efter en højdramatisk finale i Valbyhallen mod Brønderslev Hot Shots.

Rødovre Floorball Club – Brønderslev Hot Shots 7-4 (3-0, 2-0, 2-4)

1-0  Oscar Eklund

Annonce

2-0  Oscar Eklund

3-0  Michael Mathiasen

4-0  Emil Kristensen

5-0  Carsten Bjerregaard

5-1 ukendt

5-2 ukendt

5-3 ukendt

5-4 ukendt

6-4 Michael Mathiasen

7-4 Emil Kristensen

Tilskuere: ca. 1000

Rødovre Floorball Club har vundet det danske mesterskab i floorball de sidste to år, men da de i eftermiddags løb ind til DM-finalen mod Brønderslev Hot Shots, i en tæt pakket Valbyhallen, var det ikke som favoritter.

Det var dog ikke til at se, at Rødovre var undertippede i finalen. Anført af en velspillende Oscar Eklund dikterede Rødovre spillet i 1. periode, som de vandt med hele 3-0. Den svenske kreatør gjorde stort set hvad der passede ham, og var manden bag Rødovres to første scoringer. I begge tilfælde drev han kispus med Brønderslevs forsvar, inden han tordnede den lille hvide plasticbold ind i netmaskerne. I sidste minut af 1. periode gjorde Michael Mathiasen det til 3-0 for RFC, og det lignede efterhånden en ren afklapsning af forhåndsfavoritterne fra Brønderslev.

 

Tæt på kollaps
Uanset hvad Brønderslevs træner havde sagt til sine spillere i pausen, havde det ikke nogen effekt på banen. RFC fortsatte nemlig hvor de slap. Emil Kristensen og Carsten Bjerregaard gjorde det til henholdsvis 4-0 og 5-0, og fjernede reelt den sidste snært af spænding inden sidste periode. Troede man.

For Brønderslev Hot Shots kom som skudt ud af en kanon til de sidste 20 minutters spil i DM-finalen. På bare 37 sekunder scorede de to gange, og det sikre DM-guld til Rødovre var lige pludseligt ikke så sikkert mere. Brønderslev havde for alvor fået tro på tingene, og med yderligere to scoringer inden for 10 minutter, var finalen igen helt åben. Målmand Mike Trolle, som tidligere har ageret redningsmand for Rødovre, viste dog hvorfor han regnes som en af landets bedste målmænd. I flere situationen afværgede han det udlignende mål. Brønderslev kastede alt frem i slutminutterne, hvilket resulterede i blottelser bagude. Det udnyttede Michael Mathiasen på fornem vis to minutter før tid, da han køligt sendte bolden i nettet til 6-4.

I de døende sekunder cementerede Rødovre sejren, da Emil Kristensen scorede i tomt mål.

 

web_2

web_4

web_5

web_3

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top