Annonce

DM-finalist findes i Rødovre
RFC_herrer-copenhagen_03_160213_BP.jpg
Rødovre FC møder Århus i en femte og afgørende semifinalekamp på lørdag i Rødovre Stadionhal kl. 15. Foto: Brian Poulsen/arkiv
Floorball Rødovre FC og Team Århus Floorball udkæmper femte og afgørende semifinaleslag lørdag i Rødovre Stadionhal. ”Det bliver nok en meget taktisk kamp,” siger cheftræner Martin Erichsen inden opgøret.

De to semifinalister har begge vundet et opgør i henholdsvis Rødovre og Aarhus, så stillingen er p.t. 2-2 i kampe. Der venter altså et femte og aldeles afgørende slag i Rødovre Stadionhal, da stillingen er 2-2 i kampe.

De fire hidtidige kampe har budt på stor intensitet og tætte dueller. Det bliver formentlig ingen undtagelse i lørdagens match.

Annonce

”I de tre sidste kampe har Århus lagt lidt mere pres på os. Det tror jeg ikke, de vil gøre på lørdag, hvor de formentlig vil være mere afventende fra start. I weekenden straffede vi dem nemlig ved, at de var så offensive. Så det bliver nok en meget taktisk kamp,” forudser den spillende cheftræner, Martin Erichsen.

”Århus’ kontrafase er utrolig god, og så var de rigtig dygtige til at få os presset tilbage på banen i kamp 1 og 2, men det lykkedes overhovedet ikke for dem i Aarhus. Så derfor tror jeg, de stiller sig længere tilbage og venter på, vi laver nogle fejl, som de kan udnytte på kontra.”

Det bliver sjovt
Sidste weekends hårde program med kamp både lørdag og søndag i Aarhus har betydet tunge og brugte ben i denne uge for de forsvarende danske mestre. Men holdet når at restituere 100 procent.

”Vi har løsnet benene op efter to hårde kampe i weekenden. Onsdag havde vi en ganske let træning med lidt fodbold og meget lidt spil. I dag (torsdag, red.) træner vi igen, og det bliver mere taktisk præget,” lyder det fra Erichsen, der kommer til at spille foran et stort og entusiastisk publikum.

”Det bliver sjovt at spille kampen på lørdag, hvor mange fra østholdene nok kommer ud og ser kampen. Så jeg regner da med, der bliver godt fyldt i Stadionhallen. Det er super fedt at spille de her sjove kampe, som en femte og afgørende kamp i semifinalen.”

Gulvet er en fordel
De to baner, hvorpå semifinalerne er blevet spillet, er faktisk markant forskellige i forhold til selve gulvbelægningen.

”I en så afgørende kamp handler det meget om, om man lige rammer dagen eller får taget nogle dumme beslutninger. Så kan man hurtigt komme bagud. Men gulvet i Rødovre er en fordel for os, i og med Århus spiller på trægulv, hvor bolden hopper meget. I Stadionhallen ruller den mere langs jorden, og det passer os godt,” siger Rødovre-træneren.

Vil det være en fiasko, hvis I ikke går i finalen?

”Nej, det synes jeg faktisk ikke. Holdene er helt lige, og det kan blive både os og dem, der går videre. På den anden side træner vi kun to gange om ugen, mens Århus er oppe på tre-fire gange om ugen. Så et eller andet sted er det ’åndssvagt’, at vi kan gå hele vejen, som i de seneste sæsoner,” er svaret fra Martin Erichsen, der er fint tilfreds med sæsonen.

”Jeg s synes, vi har haft en god sæson, uanset om vi ryger ud eller går videre. Jeg synes bestemt ikke, det vil være en fiasko at ryge ud.”

Svenske Oscar Eklund, der ikke var med i Aarhus i weekenden, er tilbage efter overstået sygdom. Herudover er Marko Krogsgaard tvivlsom grundet en skade. Han testes til træning.

Den femte og afgørende semifinalekamp mellem Rødovre og Århus spilles lørdag kl. 15 i Rødovre Stadionhal. Vinderen skal i finalen møde BFC Vendsyssel Hot Shots.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top