Annonce

Chanceløse i semifinalen
RH_U18piger1.jpg
RHs Louisa Mittet lægger an til skud i semifinalen mod FC Midtjylland i Rødovre Stadionhal. Foto: Kim Skipper Eriksen
Håndbold RHs U18-piger var ikke i nærheden af at spille sig i DM-finalen. Holdet tabte begge semifinalekampe til FC Midtjylland, der samlet går videre med 11 overskydende mål.

2. semifinale
RH-FC Midtjylland 22-26 (6-12)
Målscorere: Olivia Black og Amalie Wichmann 6, Silje Brøns 3, Louisa Mittet, Camilla Brønnum, Cecilie Lang og Jasmin Schou 2
Tilskuere: ca. 500

Semifinalen blev endestationen for RHs U18-piger, der mødte overordentlig svær modstand i mestrene fra FC Midtjylland. Der var klasseforskel.

Annonce

Skærtorsdag tabte RH kamp 1 med 26-19 i Jylland, mens det 2. Påskedag blev til 26-22 til jyderne. RH lykkedes altså ikke med missionen om at hente de syv mål i hjemmekampen i en totalt fyldt Rødovre Stadionhal.

I første halvleg formåede hjemmeholdet kun at score seks gange. En katastrofal halvleg, hvor der blev brændt at hav af chancer krydret med masser af fejlafleveringer i opspillet.

Der var større effektivitet i anden halvleg, og RH fik da også hentet to mål i forhold til de første 30 minutter. Der kunne dog ikke pilles ved FCMs samlede sejr, der i dagens anledning havde medbragt masser af tilskuere og store øredøvende trommer.

Ramte ikke niveauet
FCM er dermed klar til DM-finalen, mens RH fik overrakt bronzemedaljer kort efter kampens afslutning.

”Vi ramte ikke niveauet – hverken i torsdags eller i dag. Det var vel også meget tydeligt, hvis man så os spille. Vi må bare erkende, at FCM er et stærkere hold. Selv om vi jo sagtens kan komme med en masse undskyldninger. Men FCM var bare bedre,” siger RH-træner Michael Nielsen.

”Jeg ved ikke, hvorfor vi brændte så mange chancer i første halvleg. Noget af det eneste, vi talte om inden kampen, var, at det handler om at score på sine chancer. I Jylland spillede vi heller ikke nogen god kamp.”

RHs U18-piger har spillet en god sæson, men træneren kan ikke lade være med at lade sig påvirke af det ærgerligt exit.

”Jeg er tilfreds med sæsonen, men det er bare ærgerligt, irriterende og bittert, at det ender sådan her. I semifinalen handlede det om at ramme dagen, og det kan man ikke sige, vi gjorde,” slutter Michael Nielsen, der i næste sæson skal stå i spidsen for RHs elitedamer sammen med sin assistent Kristian Danielsen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top