Annonce

Bronze til Rødovre
jubel_RMB-bluefox_QF6-2013_58_140313_BP.jpg
Rødovre Mighty Bulls-jubel i en tidligere kamp i slutspillet. Foto: Brian Poulsen/arkiv
Ishockey Bronze til Rødovre Mighty Bulls. Det er en kendsgerning efter lørdag aftens kamp 2 i en fantastisk ramme i Odenses hundehus. Rasmus Astrup afgjorde kampen på straffeslag og sikrede det, de færreste havde forudset: metal til Rødovre.

2. bronzekamp
Odense Bulldogs-Rødovre Mighty Bulls 1-2 STR
(0-0, 1-1, 0-0, 0-0, 0-1)
23:11 0-1 Andy Contois (Karvinen)
25:47 1-1 Morten Andreasen (Tarkir, M. Nielsen)
65:00 1-2 Rasmus Astrup STR
Udv.: OB 2×2, RMB 3×2
Skud: 32-31 (10-8, 16-14, 4-6, 2-3)
Tilskuere: 1.898

Rødovre Mighty Bulls er bronzevindere anno sæson 2012/13. Det står klart efter, at tilskuerne i Odense lørdag aften i Bryggeriet Vestfyen Arena fik hele pakken. Rasmus Astrup scorede nemlig som den eneste i straffeslagskonkurrencen og spillede 70-467J pdf metallet hjem til Rødovre.

Annonce

Første periode endte målløs, mens amerikanske Andy Contois gjorde det til 0-1 efter tre minutter i anden periode. Han skrabede pucken ind tæt under målet.

Rødovre-drengen Morten Andreasen udlignede kort efter for Odense, da han uden chance for målmand Sebastian Dahm sendte pucken knaldhårdt i kassen.70-480 exam

Tempoet i aftenens kamp var generelt højere end kamp 1 (endte 3-3), og tilskuerne blev også vidner til stor intensitet på isen.

Ud i straffeslag
Rødovre havde hevet fans med i hundredvis, og de skabte en formidabel stemning i den ene ende af hallen.

Tredje periode endte målløs, men det var Rødovre, der havde teten det meste af tiden. Der var gode tilbud til, men Odense-keeper tog alt, hvad der kom fra tyrenes stave.

I overtiden var Migthy Bulls også stærkest, men der blev heller ikke givet gratis chancer væk foran eget mål. Det blev mere og mere klart, at holdene skulle i straffeslag for at finde en afgørelse på sæsonens absolut sidste match.

Rasmus Astrup har tidligere i sæsonens vist fremragende kvaliteter på forsøgene fra midten, og i aften svigtede han heller ikke. I sin vanlige stil skøjtede han i langsomt tempo ned og udplacerede den svenske keeper i tredje runde.

Endeløs jubel
De to første var endt uden scoringer, så da franske Maxime Moisand fra Odense brændte på en storspillende Sebastian Dahm, var bronzen i hus. Jublen på – såvel som blandt Rødovres fans – var endeløs.

Rødovre Migty Bulls-spillerne fik på den røde løber overrakt bronzemedaljerne af direktør Brian Møller, inden de lod sig hylde endnu en gang.

foto1
Kaptajn Michael Smidt går forrest ved medaljeoverrækkelsen på den røde løber. Foto: Mark Longhi Andreasen

Matchvinder Rasmus Astrup beskriver øjeblikket, hvor han så pucken gå ind over stregen.

”Det var super fedt at gå ind og afgøre det på straffeslag. Jeg var dog stadig lidt spændt, for de havde et skud endnu. Men det en fed oplevelse, og tilhængerne var ellevilde – det gav et kick,” siger han og forklarer, hvad han tænkte på vej mod målet.

”Jeg tænkte ikke over, hvor vigtig situationen var. Jeg var mere fokuseret på, hvor målmanden stod, så jeg kunne koncentrere mig om afslutning. Jeg ikke så travlt med at komme ned, og jeg så, at målmanden var langt ud af målet. Jeg lavede en skudfinte og trak over og lagde den ind.”

Mest kyniske på straffe
Kampen var helt lige det meste af kampen, og det begyndte at tyde mere og mere på en afgørelse i straffeslag.

”Begge hold havde nogle store chancer, så kampen kunne ligeså godt have endt 3-3. Set over hele kampen var det meget lige, og i straffekonkurrencen handler det meget om held. Men vi var bare mere kyniske på straffe,” siger Rasmus Astrup, der glæder sig over holdet slutspilsforvandling.

”Vi fik hanket op i os selv inden slutspillet. Vi slog Herning ud og spillede også tæt med Frederikshavn. Ingen tvivl om, at vi har fortjent en tredjeplads.”

Trådte op i playoff
Personligt har det været lidt af en rutsjebanetur for aftenens matchvinder.

”Jeg har haft en alt for svingende sæson, men jeg synes, at jeg fik steppet op i playoff og arbejdede hårdere,” lyder det fra nummer 24.

Støtten fra lægterne til tyrene har ganske enkelt været fænomenal i slutspillet. Og det er spillerne evigt taknemmelige for.

”Det var suverænt, at der kom så mange tilskuere i aften. Det er super fedt med sådan en støtte. Man er sgu stolt, når man står derude. Men også stor cadeau til Odenses fans, der klappede af os til sidst. Det var stort af dem,” siger Rasmus Astrup, der sammen med holdet fik lykønskninger af trænerteamet kort efter kampen.

”Trænerteamet var selvfølgelig stolte og tilfredse, og de ønskede os tillykke. Vi var alle sammen stolte her til sidst, nu vi ikke kunne stå i en finale,” lyder det afslutningsvis med vanlig munter mine fra en rigtig glad Rasmus Astrup.

Vi lader overskriften stå
Bronze til Rødovre. Vi lader overskriften stå ikke bare et øjeblik, men sommeren over. For metallet skal fejres – ganske behørigt – efter et aldeles imponerende slutspil anno sæson 2012/13.

Tak for denne sæson – vi vender stærkt tilbage i den nye. Inden da skal I dog ikke snydes for masser af sæsonevalueringer og opdateringer på kommende kontraktunderskrivelser med Rødovre Mighty Bulls.

foto
Spillere, ledere, trænere og alle andre omkring holdet gør klar til at modtage en fortjent hyldest af de små 200 Rødovre-fans. Foto: Mark Longhi Andreasen

Kommentarer

1 kommentar om “Bronze til Rødovre”

  1. Palle siger:

    Vi var mindst 300 RMB fans i Odense. Kanon stemning , som havde vi vundet guld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top