Annonce

Bander!
chrummer.jpg
Foto: Sille Olesen
chrumme Jeg er lidt træt af rockere og indvandrer-bander. Mest af alt irriterer det mig, at de er så helvedes dårlige til at ramme.

Når de f.eks. fyrer ni skud af mod en bil, lykkes det kun at ramme skudofferet i låret!!! Hvor ringe er det lige? Jeg synes, at politiet skal give dem skydelektioner, så ved vi da i det mindste, at når de skyder, så RAMMER de i det mindste hinanden og ikke Pizzamandens vindue.
Det vidner også om barnligt intellekt at se en rocker række tunge og synge:
“Sigter godt, men rammer skidt. Det gør idioter tit.”
Men intellekterne er måske heller ikke de største, når man vælger at kalde en bande for ‘Loyal to Familia’. Den skulle jo rettelig hedde “Loyal to the family” eller hvis det skulle være spansk “Leal a la familia”. Men selv google-translate, er nok for stor en mundfuld for dem.
Jeg kan heller ikke forstå, at de er så svære at identificere. Det er jo ikke fordi man ikke ved, hvem man har med at gøre. De render jo rundt med rygmærker. Jeg ved godt at der er rygmærke forbud, men det virker kun på dig og mig, men det er ikke helt sivet ind hos dem der rent faktisk går med rygmærker. Men når nu de vælger ‘uniformen’, så burde det være rimeligt simpelt at tage alle der rendte rundt med rygmærker og smide i brummen.
Ikke så retfærdigt, men det ville da få folk til at tænke på, hvad tøj de tager på om morgnen. Man kunne så indføre lignende straffe for sokker i sandaler, skulderpuder, små-hunde i tasker og botox-læber. Jeg kan ikke forstå, at der skal være retssikkerhed, for folk som i den grad har lavet deres egne regler. Hvorfor ikke bare sige: “Hey, du er et bandemedlem, du skal i FÆNGSEL!”
Så kan man sige, at det er der ikke meget retssamfund i. Jo det er det, for hvis det IKKE var et retssamfund, så ville man sige: “Hey, du er bandemedlem. Du skal SKYDES!”
Jeg ved godt, at ifølge Biblen, så skal man vende den anden kind til. Det kan man så ikke, hvis man har fået et vildfaret projektil i gennem hjernebarken.
I København vælger man så at forsøge at dræbe bandernes livsgrundlag og gøre hash legalt. Det synes jeg da er en fantastisk idé. Kan vi så ikke også legalisere mord. Jeg er sgu lidt træt af mine naboer, så det ville sgu da være dejligt lige at banke på og stikke en kniv i hjertet på dem – en kniv med kun et syv centimeter langt blad naturligvis, alt andet er jo ulovligt.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top