Annonce

Amerikansk filminstruktør på besøg
Kaleb1.jpg
Biografgængerne i Viften kan få sig en helt speciel oplevelse på lørdag, når spillefilmen 'Kaleb' bliver vist på det store lærred. Den amerikanske filminstruktør Kervans Barthelemy kigger nemlig selv med fra stolerækkerne.
biograf Biografgængerne i Viften kan få sig en helt speciel oplevelse på lørdag, når spillefilmen 'Kaleb' bliver vist på det store lærred. Den amerikanske filminstruktør Kervans Barthelemy kigger nemlig selv med fra stolerækkerne.

Viften har netop takket ja til en helt unik filmfremvisning på lørdag. At Viften viser spillefilmen ‘Kaleb’, er ikke specielt bemærkelsesværdigt. Til gengæld er det helt unikt, at instruktøren bag filmen, amerikanske Kervans Barthelemy, gæster Viften og stiller op til debat efter filmen.
“Det er rigtig spændende, og en god mulighed for publikum til at få svar på nogle af de tanker de må have gjort sig under filmen,” siger kulturhusleder, John Frobøse.Plus Size Prom Dresses online

Kulturbio
Det specielle biograftiltag er nyt i Viften regi, men John Frobøse fortæller at de kulturelle tiltag vil blive en integreret del af kulturhuset i tiden fremover.
“Vi vil forsøge at gøre noget mere ud af kulturen. Vi vil forsøge at rette os ind, og lave en biograf der passer bedre til et kulturhus. Det her er første skridt i den retning,” siger John Frobøse.
Kervans Barthelemy er oprindeligt fra Haiti, men er født og opvokset i New York.
Filmen handler om en haitiansk familie som bor på Long Island, sønnen Kaleb er blevet smidt ud hjemmefra for næsten et år siden, da faren Jacque læser i den lokale avis at han er mistænkt for voldtægt og efterlyst af politiet. Kalebs mor giver Jacque et ultimatum – Find Kaleb eller mist resten af din familie.
Fremvisningen finder sted lørdag d. 13. april kl. 11.30. Efter filmen vil der være mulighed for at stille spørgsmål til Kervans Barthelemy.Princess Wedding Dresses online

Annonce

Prisen er 50 kr. og inkluderer en kop kaffe.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top