Annonce

Turbulent sæson ikke slut
RH_damer-oeresund_05_260113_BP.jpg
RHs damer har været igennem en turbulent sæson, men nu skal der ses fremad. Foto: Brian Poulsen/arkiv
Håndbold Rødovre Håndboldklubs damer har været igennem en turbulent sæson med trænerskifte og svingende resultater. Senest har holdet stoppet samarbejdet med cheftræner Theis Husfeldt.

Først fik RHs damer ny træner op til den nye sæson i 2. division øst. Jan Bækgaard fik ansvaret for holdet, men samarbejdet varede kun nogle måneder. I efteråret valgte Bækgaard af private årsager at forlade holdet.

Ny mand i trænersædet blev Theis Husfeldt, og han styrede frem til sidste weekend løjerne for damerne. Resultaterne har været blandede, og selv har Husfeldt været ude med riven efter en del af spillerne for at være i for dårlig form.

Annonce

Vil ikke pege fingre
For få dage siden meldte klubben så ud, at den havde stoppet samarbejdet med Theis Husfeldt. Træner for 2. holdet, Jens Orby, går ind og agerer midlertidig træner for eliteholdet.

”Det er det fremadrettede perspektiv, at beslutningen skal ses i forhold til. Jeg ved ikke, hvorfor jeg skulle grave alle mulige forklaringer frem fra den sidste måned eller halve års tid. Det ville der ikke komme noget positivt ud af,” siger eliteansvarlig i RH, Thomas Anker.

”Jeg skal ikke pege fingre af nogen. Det har været en blandet sæson, og starten var ikke den bedste for holdet. Det har været en sæson, hvor det har været svært at finde rodfæste på grund af blandt andet trænerskifte.”

Ser fremad
RH mangler kun fire kampe, før sæsonen kan kaldes fortid, og det herefter bliver tid til at kigge fremad mod næste.

”Nu skal vi kigge fremad mod næste sæson. Jens og jeg tog beslutningen om at stoppe samarbejdet med Theis. Der er kun en måned tilbage, så der var ingen grund til at fortsætte, med mindre vi ville vurdere, at der ville komme noget positivt og frugtbart ud af det,” lyder det fra Anker, der har været tilfreds med Theis’ arbejde.

”Jeg har været tilfreds med det arbejde, Theis har udført. Men der har også været nogle ting, som han ikke har kunnet gøre noget ved. Han har været i en god dialog med klubben om, hvad hans tilgang til tingene var.”

Kan du sige noget mere om, hvilke problemer holdet har haft i indeværende sæson?

”Jeg vil helst ikke udtale mig omkring specifikke problemer på holdet. Det er noget, jeg snakker med Jens og spillerne om,” lyder svaret.

Nu handler det for klubben om at kigge fremad, for denne sæson kan mest af alt karakteriseres som mareridtsagtig og ufrugtbar.

”Jeg tror, folk har gjort det bedste efter omstændighederne, men derfor kan det godt gå galt nogle gange. Ud fra den situation vi har nu, skal vi komme så godt ud af sæsonen som muligt og se fremad,” udtaler Thomas Anker.

Ny agenda på vej
Michael Nielsen, træner for RHs U18-pigehold, bliver i den kommende sæson træner for klubbens elitedamer. Han overtager således arbejdet med udgangen af denne sæson.

”Når Michael kommer ind og overtager, sætter han i samarbejde med sin assistent en ny agenda for den næste sæson. I den resterende del af denne handler det om, at spillerne går til stålet og leverer resultater. Spillerne skal gå på banen og fighte og arbejde for det. Det er målet for de sidste fire kampe,” slutter Thomas Anker.

Fredag aften kommer RHs damer på en meget svær opgave, når topholdet fra TMS Ringsted kommer på besøg i Rødovre Stadionhal kl. 19. RH indtager p.t. en position som nummer otte ud af i alt 12 hold i 2. division øst.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top