Annonce

Tilbage i heksekedlen
mike-daugulis_RMB_frederikshavn_16_041212_BP.jpg
Mike Daugulis er klar til at gå fysisk hårdt til værks i semifinaleserien mod Frederikshavn. Foto: Brian Poulsen/arkiv
Ishockey Torsdag har Rødovre Mighty Bulls muligheden for at udligne i semifinaleserien mod Frederikshavn White Hawks på hjemmebane, hvor der må forventes en ny heksekedel. Tyrene er fokuseret og klar til et nyt drama.

Kampene i Rødovre Skøjte Arena i slutspillet anno sæson 2012/13 har alle budt på Rødovre-sejre og stor dramatik og flot spil. Nu skal den første semifinale spilles på isen.

Rødovre har formået at overraske de fleste i playoff, og det er der en særlig grund til, lyder det fra en af holdets canadiere.

Annonce

”Grunden til, vi har haft så meget succes i playoff, er nok, at vi holder os til systemet og har været stærke defensivt i egen ende. Vi har ventet på chancerne i den anden ende og taget den derfra,” siger Mike Daugulis.

”Selv om vi tabte første kamp, viste vi, at vi kan være med mod dem. Vi havde masser af chancer og kunne godt have scoret flere mål. I de næste kampe skal vi begrænse antallet af udvisninger, for det vil koste mod så godt et hold – det så vi i den første kamp. Men vi er tilbage på hjemmebane og klar til at arbejde. Jeg tror på en god chance mod Frederikshavn.”

En god mulighed
Herning Blue Fox blev elimineret i kvartfinalen, så Mighty Bulls tror på, at de kan skabe en ny sensation.

”I slutspillet har vi fået det til at fungere på det rigtige tidspunkt. Vi har slået de danske mestre ud, og vi vil gerne fortsætte de gode takter mod Frederikshavn. Vi har en god mulighed for at gå videre, hvis vi kan være så stærke som i sidste serie,” udtaler Daugulis, som drømmer stort.

”Det ville være en drøm at nå finalen. Men vejen er lang, for alle hold i ligaen er gode. Vi har styrken til at gøre det, men det kræver stor disciplin og moral fra spillernes side.”

Bliver en krig
Rødovres canadiske hardhitter har været en god oplevelse i denne sæson, hvor han har løftet sit spil og rolle markant på holdet siden sidste sæson. Han har også kontrakt med klubben for sæson 2013/14.

”Det er min plan at komme tilbage og arbejde for holdet igen i næste sæson. Men fokus lige nu er på denne sæson og slutspillet, og jeg er spændt på kampen i morgen og tager én kamp ad gangen. Jeg vil helst ikke spå om, hvor mange kampe serien går ud i, men det bliver en krig. Jeg skal ud og sætte nogle gode tacklinger,” slutter Mike Daugulis, der elsker at være i Rødovre.

En vigtig hjemmekamp
En anden canadier i klubben, cheftræner Brad Gratton, har opskriften klar på revanche og udligning i serien mod de hvide høge fra nord.

”Vi skal være skarpere og mere disciplineret end i første kamp. Det gælder om at være fokuseret og se bort fra kamp 1. Alle spillerne ved, at det er en vigtig hjemmekamp, og vil være klar til kampen. Drengene ved, hvad der skal til, men at det heller ikke bliver let. Vi skal arbejde for dét, vi vil have,” lyder det fra coachen.

Rødovre Mighty Bulls stiller op med fuldtalligt mandskab, og vil formentlig løbe på isen til op mod 3.000 tilskuere. Om der sættes ny sæsonrekord (over 3.091) vides ikke før omkring kl. 21 torsdag aften.

Rødovre Mighty Bulls mod Frederikshavn White Hawks, kamp 2, begynder kl. 19.30 i Rødovre Skøjte Arena. Hoveddommerne bliver Jan Bigum og Chris Deweerdt. TV3 Sport 1 er på lægterne igen for at transmittere kampen live.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top