Annonce

Tæt på semifinalen
RFC_herrer-helsingoer_06_101112_BP.jpg
Anfører Jacob Andersen tror på, at Rødovre FC går i semifinalen efter weekendens 2-0-føring i kampe. Foto: Brian Poulsen/arkiv
Floorball De danske mestre fra Rødovre FC havde ikke det store besvær med at vinde weekendens to kampe mod Sunds Seahwks FC i kvartfinalen, hvor der spilles bedst af fem kampe.

1. kvartfinale
Rødovre FC-Sunds Seahawks FC 8-3 (2-0, 3-1, 3-2)

2. kvartfinale
Rødovre FC-Sunds Seahawks FC 5-0 (3-0, 2-0, 0-0)

Annonce

Slutspillet i Unihoc Floorball Ligaen har taget sin begyndelse fra denne weekend. Rødovre lagde lørdag og søndag ud med to kampe i Rødovre Stadionhal, og hjemmeholdet havde ingen vanskeligheder med at overrumple kvartfinalemodstanderen fra jyske Sunds.

Begge kampe blev vundet med fem overskydende mål, og selv om mestrene lavede flere store fejl i lørdagens kamp, blev der aldrig spænding om udfaldet.

”Jeg synes ikke, det bare har været en walkover mod Sunds i weekenden. De spiller noget meget god floorball, men det virker som om, vores fokus lige er steget nogle grader. Vi har leveret en mere koncentreret indsats end i de sidste kampe i grundspillet,” siger Rødovres anfører, Jacob Andersen.

”Det er vores chance, at vi kan lukke af i defensiven. Det er det, vi har vundet på de andre år. Hvis vi skal have en chance i år, er defensiven nøglen igen. Det er vigtigt for os, at vi holder modstanderen nede på måske tre-fire mål.”

Sunds farlige på kontra
Rødovre scorede altså i alt 13 mål på 120 minutter i weekenden, men tallet kunne sagtens være blevet meget større.

”Vi spillede to udmærkede kamp, hvor vi kom frem til rigtig mange chancer. Vi spillede Sunds, som vi gerne ville og burde nok også have scoret flere mål,” forklarer Andersen, der ikke forventer en nem kamp, når der spilles i Jylland i næste weekend.

”Trænerteamet har den opgave at holde fokus på, at få styr på Sunds’ værktøjer. Hvis vi først kommer bagud, bliver de farlige, fordi de kan trække sig bagud og leve på kontra, som de gerne vil. Desuden er Sunds bare skarpere på hjemmebane.”

Tror på semifinalen
Rødovre-anføreren har været igennem større udfordringer med sit hold i denne sæson end i sidste. Og trænerskiftet har ikke påvirket den spilintelligente center.

”Det har nok været lidt sværere at være anfører i denne sæson, fordi vi har tabt nogle kampe. I sidste sæson kørte vi mere eller mindre ubesejret igennem. For mig har der ikke været den store forskel på, om det er Kasper (Sindt, red.) eller Martin (Erichsen, red.), der har trænet os. De har styret det fint begge to,” siger Jacob Andersen og slutter af med en kommentar til holdets chancer for at genvinde DM-titlen.

”Jeg har i hvert fald en god fornemmelse for, at vi kommer i semifinalen. Der skal vi formentlig møde Aarhus, og de ser rigtig gode ud. Vi bliver nok ikke favoritter, men jeg håber og tror på, vi har en chance.”

Rykker til Jylland
Cheftræner Martin Erichsens tropper havde en skarp spiller i svenske Oscar Eklund i weekenden. I søndagens opgør stod han for de tre første scoringer plus en assist på det fjerde.

Rødovre FC kan således allerede i den kommende weekend spille sig i semifinalen. Der spilles dobbeltkampe i Sunds, og Rødovre har en føring i 2-0 i kampe. Tredje kamp i kvartfinaleserien spilles lørdag kl. 15.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top