Annonce

Tabte til bedre hold
RH_herrer-02_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen/arkiv
Håndbold På trods af en stærk præstation tabte Rødovre Håndboldklubs herrer med fire mål til Amager SK i sæsonens tredjesidste match. ”Vi tabte simpelthen bare til et bedre hold,” siger cheftræner Jacob Lyng Madsen.

RH-Amager SK 22-26

RHs herrer kan være deres indsats bekendt i fredagens nederlag hjemme i Rødovre Stadionhal i 2. division øst. Det mener holdets cheftræner, Jacob Lyng Madsen.

Annonce

”Oplevelsen var rigtig god. Vi gik ind med en god fornemmelse, men vi tabte simpelthen bare til et bedre hold. Vi gjorde, hvad vi kunne og stod sindssygt godt i vores forsvar. Vi har været inde i en periode med svingende spil, men i dag overholdt alle mand aftalerne og viste vilje,” siger han.

”Alle mand leverede en kæmpe fighterindsats, så der skal bare lyde kæmpe ros herfra. Det var godt hele vejen igennem. Selv om vi var nede med fire mål ved halvleg, var der ingen frustrationer, og folk gik til stålet. Det var rart at se.”

Kan være stolte
Modstanderen fra Amager er ikke sådan at bide skeer med. Derfor er træneren ekstra tilfreds med indsatsen.

”Amager er nok rækkens bedste hold, selv om de kun er nummer to. Vi kan være stolte af at være med i kampen. Grunden til vi tabte med fire var, at vi gik op og satsede for at prøve at vinde kampen. Så derfor tabte vi med lidt ekstra til sidst. Patrick (Mittet, red.) stod helt forrygende hele kampen, og det var rigtig opløftende,” udtaler Lyng Madsen og roser holdets topscorer.

”Kristoffer Hansen var med igen og scorede ni gange. Han var en medvirkende årsag til, at vi var inde i kampen.”

Sæsonen går på hæld
To kampe (plus en pokalkamp) tilbage, og så kan holdet tage på sommerferie. Men inden da forventes der ordentlige og acceptable præstationer.

”Vi skal have noget ud af de sidste kampe. Pointmæssigt kan vi ikke nå noget – hverken rykke op eller ned. Så vi skal bruge kampene på at udvikle os som hold og holde aftalerne – rent mandskabsmæssige ting. Hvis vi leverer en indsats som mod Amager, så er der ingen tvivl om, at vi vinder de to sidste kampe,” slutter Jacob Lyng Madsen.

På søndag i næste uge skal RHs herrer en tur til Frederiksberg-Hallerne for at møde BK Ydun kl. 14.30. RH indtager en øjeblikkelig placering som nummer fire i rækken – a point med FIF.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top