Annonce

Suveræn grundspilsvinder
RFC_herrer-copenhagen_07_160213_BP.jpg
Foto: Arkiv
Floorball Rødovre FC sluttede grundspillet i øst af som suveræn vinder med en smal sejr på 8-9 ude mod Vanløse Floorball. I slutspillet bliver Sunds den første udfordring på vejen mod et nyt Danmarksmesterskab.

Vanløse Floorball-Rødovre FC 8-9

Det blev til tre point i fredagens kamp i Vanløse, men Rødovre fik bestemt ikke den afslutning på grundspillet i Unihoc Floorball Ligaen øst, som det var håbet.

Annonce

De danske mestre havde sparet nogle profiler – heriblandt målmand Mike Trolle, der kunne følge sit hold fra bænken.

”Vi spillede en hamrende dårlig kamp faktisk. Det var ikke slutspilsniveau, og der var kun enkelte gode momenter. Resten kan vi ikke bruge til noget,” siger han.

”Jeg havde forventet en ordentlig kamp, hvor vi gjorde klar til slutspillet. Men vi er åbenbart ikke 100 procent der, hvor vi skal være. Det håber jeg, vi når til næste weekend. Lige nu føler jeg ikke, at vi er klar til slutspillet, men det bliver vi forhåbentlig i løbet af næste uge.”

Hårde weekender i vente
Grundspillet er et overstået kapitel, så holdet kan derfor nu rette fokus fuldt ind på de kommende kvartfinalekampe. Rødovre skal møde Sunds Seahawks FC fra Jylland, der sluttede som nummer fire i vest-rækken, og der fløjtes allerede op i den kommende weekend.

”Vi starter på hjemmebane mod Sunds på lørdag og søndag. Weekenden efter spiller vi så to kampe hos dem, mens den femte og afgørende spilles hos os. Hvis vi når så langt,” forklarer Mike Trolle, der ikke forventer en walkover.

”Det bliver ikke bare en sikker sejr i kvartfinalen. Jeg har et indtryk af, at Sunds er et hold, der bare arbejder og arbejder, og som er skarpe på kontraer. Spillemæssigt vurderer jeg dog os til at være bedst. Men succes kræver, at vi er der 100 procent. Ellers får vi ørene i maskinen.”

To hjemmekampe på ét døgn
Rødovre FC sluttede grundspillet som klar vinder. Holdet fik skabt et forspring på 12 point ned til Benløse FC på andenpladsen i de i alt 21 spillede kampe. Mestrene tabte kun tre af kampene.

Kvartfinalen begynder på lørdag i Rødovre Stadionhal. Tidspunktet er kl. 12, og dagen efter spilles kamp 2 ligeledes i Rødovre. Dén kamp begynder kl. 11.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top