Annonce

Stor disciplin ikke nok
RMB-AaB-QF1_23_230212_BP.jpg
Foto: Arkiv
Ishockey Rødovre Mighty Bulls tabte den første kvartfinale i serien mod Herning Blue Fox, der lagde ud på hjemmebane. ”Vi spillede en rigtig god og disciplineret kamp,” siger Rødovre-keeper Sebastian Dahm, der var en af tyrenes bedste.

1. kvartfinale
Herning Blue Fox-Rødovre Mighty Bulls 4-1
(1-1, 1-0, 2-0)
03:30 0-1 Jannik Karvinen (Contois)
13:52 1-1 Lasse Lassen (Ricci, Poulsen)
28:54 2-1 Mitch Ganzak (Poulsen, Marshall)
41:01 3-1 Bryan Marshall (Ricci, Lassen) pp1
59:45 4-1 Bryan Marshall EN SH1
Udv.: HBF 2×2, RMB 2×2
Skud: 30-22 (11-8, 11-10, 8-4)
Tilskuere: 2.133

Slutspillet er endeligt i gang i AL-Bank Ligaen. For Rødovres vedkommende blev det en ærgerlig start, da holdet tabte med tre mål i den første kvartfinale i Kvik Hockey Arena i Herning.

Annonce

Bulletinerne fra Herning går på, at Rødovre bestemt kan være deres indsats bekendt i rævens hule. Holdet lagde stærkt fra land og bragte sig på 0-1 ved Jannik Karvinen allerede efter under fire minutter. Men herfra så Herning sig ikke tilbage og vandt 4-1.

”Vi spillede en rigtig god og disciplineret kamp. Men pucken hoppede desværre Hernings vej på et par mål. De scorede på to returpucke, som landede lige på bladet. Hvis vi fortsætter med at spille så disciplineret som i aften, skal det nok blive en tæt serie,” siger målmand Sebastian Dahm, der havde mange vigtige redninger i matchen.

”Vi havde stor disciplin både hvad angår udvisninger, men også på vores spilsystem. Det så fornuftigt ud i dag, og tavlen snød lidt, fordi pucken hoppede Hernings vej et par gange.”

Højnet selvtilliden
Mighty Bulls har måske fundet de rette takter frem efter en miserabel afslutning på grundspillet.

”I slutningen af grundspillet kom vi lidt væk fra vores spilkoncept, og det gik ud over selvtilliden på holdet. Og det blev en negativ spiral. I ugen op til slutspillet har vi virkelig arbejdet på at finde os selv igen, og det har højnet selvtilliden. Vi har fundet os selv igen,” forklarer Dahm, der beskriver egen indsats.

”Jeg har selv arbejdet på at finde mig selv i denne uge, og i dag synes jeg, jeg var godt på plads derude og fik lavet nogle gode redninger. Mit job på holdet er at holde os inde i kampen, og det synes jeg gik fint. Jeg manglede bare det sidste held ved at være over de to returpucke, men det får jeg forhåbentlig på søndag.”

Fortsætter på hjemmebane
Søndag eftermiddag kan tyrene stange igen ved at udligne til 1-1 i serien, når holdet spiller på hjemmebane i kamp 2.

”Jeg tror, vi vil komme endnu hårdere ud søndag foran hjemmepublikummet. Jeg tror på et godt resultat, hvis vi kommer ud til den kamp som i dag,” lyder det fra Rødovre-keeperen.

Efter en lang grundspilssæson på fem måneder, ruller playoff altså nu derudaf for fulde drøn. Den tid på året, som alle spillere ser frem til.

”Det er fantastisk at være i gang med slutspillet. Især som vi sluttede grundspillet af, så er det skønt at få visket tavlen ren og spille om det, der virkelig gælder. En blandet sæson med en dårlig afslutning på grundspillet kan reddes af at fantastisk slutspil. Det hele kan vendes op og ned i slutspillet, og det er det fede. Det har vi tænkt os at gøre,” slutter Sebastian Dahm på en skrattende forbindelse på vej hjem i bussen.

Søndag kl. 16 i Rødovre Skøjte Arena tager Mighty Bulls altså imod Blue Fox i kvartfinaleseriens andet opgør.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top