Annonce

Undertal sled på spillere
RMB-AaB_QF3_26_280212_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen/arkiv
Ishockey Rødovres mange minutter i undertal sled på spillerne og kostede kræfter, mener backen Morten Allesøe, efter 4-1-nederlaget i første semifinalekamp mod Frederikshavn.

Rødovre Migthy Bulls blev ramt af flere udvisninger tæt på hinanden i anden periode, og det sendte momentum over til hjemmeholdet fra Frederikshavn White Hawks.

”Vores mange udvisninger kostede. Vi slider meget på de samme spillere, når vi har mange udvisninger. Nogle af udvisningerne kom lidt let i dag, men så må vi jo stadig spille mere disciplineret,” siger assisterende kaptajn, Morten Allesøe, efter nederlaget i Vendsyssel.

Annonce

”Vi var måske lidt frustrerede i nogle af de situationer, hvor vi fik udvisninger. Jeg havde selv en, hvor jeg skød pucken ud over glasset. Men vi skal nok passe på med at skubbe dem i ryggen, da det alligevel ikke hjælper så meget. Det giver bare udvisning.”

God indledning
Tyrene lagde faktisk bedst ud i opgøret, men tingene ændrede sig senere i kampen.

”Vi fik en udmærket start på kampen. Vi følte, vi var meget godt med. Det blev lidt svært i slutningen af anden periode, hvor vi blev trætte inde i undertalsspillet,” lyder det fra Allesøe, der ærgrer sig over spildte kontramuligheder i anden periode ved stillingen 1-1.

”Det er tit sådan i hockey, når der er et hold, der brænder en stor chance, scorer det andet hold kort efter i den anden ende.”

Mighty Bulls-spillerne gik til pause mellem anden og tredje periode vel vidende om, at det ville blive svært at komme tilbage i kampen. Men troen på succes var ikke opgivet.

”Jeg syntes ikke, kampen var afgjort til tredje periode. Vi håbede på, at vi kunne score et hurtigt mål og måske presse dem til sidst. Men jeg syntes ikke, vi gik ind med den indstilling, at kampen var færdig,” forklarer Morten Allesøe, der stadig har håb på sejr i Frederikshavn.

”Vi er fortrøstningsfulde og ved, vi skal vinde en kamp herover. Så længe vi vinder vores hjemmekampe.”

Det bliver hårdt
Faktisk er starten på semifinalen en tro kopi af starten på kvartfinalen mod Herning Blue Fox.

”Vi tabte også 4-1 i den første kamp mod Herning, men kom stærkt igen i vores hjemmekamp. Vi ved, vi kan gøre det. Det bliver selvfølgelig også hårdt – specielt her i semifinalerne,” siger Morten Allesøe, der slutteligt vurderer forskellen mellem kvart- og semifinalemodstanderen.

”Herning og Frederikshavn er nogenlunde på niveau. Frederikshavn angriber med mange spillere, så vi burde kunne få nogle kontraer på dem, hvis vi er smarte, når vi får erobret pucken.”

Bedre markeringer
Efter kampen var TV3 Sport 1 på pletten live i hallen med et interview med Rødovres 17-årige back, Matias Lassen. Han sagde følgende til kameraet.

”Vi var ikke gode nok mand til mand. Vi tog for mange udvisninger og kunne ikke holde disciplinen. Det var alt for mange udvisninger, selv om nogle af dem var tynde. Det skal ikke ske i de kommende kampe, hvis vi skal have en chance. Det skal vi have rettet op på,” siger han og fortsætter.

”Vi havde problemer i egen zone i de sidste 10 minutter af anden periode. Det må vi hjem og træne på. Det var ikke godt i dag, men vi må kigge frem til de næste kampe. Vi skal blive bedre på markeringerne og få puckene ud og dybt i modstanderens zone. På torsdag skal vi sætte dagsordenen.”

Troen på avancement til finalen er dog ikke knækket hos det store backtalent:

”Det var dejligt at komme i kamp igen efter kvartfinalen. En fed serie er slut, men vi går også efter at vinde semifinalen. Kampen på torsdag er rigtig vigtig – vi skal vinde den. Publikum har været fantastisk i Rødovre, og vi har spillet godt på hjemmebane. Vi har god selvtillid til næste kamp,” slutter Matias Lassen over for TV3 Sport 1.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top