Annonce

Slut på flot sæson
RH_herrer-sydhavsoeerne_17_240313_BP.jpg
Nicklas Mittet spillede en god kamp med syv scoringer i sejren i sæsonens sidste kamp i 2. division øst. Foto: Brian Poulsen
Håndbold Sæsonens sidste kamp for RHs herrer i 2. division øst endte godt, da holdet i Rødovre Stadionhal vandt sikkert over Team Sydhavsøerne 2. En perfekt afslutning på en flot sæson.

RH-Team Sydhavsøerne 2 34-28 (14-11)
Målscorere: Kristoffer Hansen 8, Nicklas Mittet og Jacob Bønnelykke 7, Simon Lindholdt 4, Martin Rasmussen og Frederik Orby 3, Anders Larsen og Theis Kiszka 1

RHs herrer sluttede en god sæson af ved at vinde den sidste kamp hjemme i egen hal. Der blev aldrig rigtigt tvivl om udfaldet, så det var en glad og tilfreds cheftræner, Jacob Lyng Madsen, vi talte med efter opgøret.

Annonce

”Det var en rigtig fin kamp, hvor vi var klar fra start. Vi stod godt i forsvaret, som vi har gjort i de sidste par kampe. Jeg var meget tilfreds med vores tænding og 6-0-forsvar, hvor der virkelig blev gået til stålet,” siger han og fortsætter.

”Vi var foran ved pausen og havde også spillet ganske fornuftigt rent angrebsmæssigt. Vi havde en god fornemmelse, men kunne måske godt skrue lidt ekstra op og få mere gang i kontraen. Det skete også i anden halvleg, og stod stadig godt i forsvaret. De havde svært ved at score.”

Skiftede forsvar
Med en komfortabel føring på otte-ti mål i begyndelsen af anden halvleg, var det tid til at eksperimentere lidt med taktikken.

”Et kvarter inde i anden halvleg, valgte jeg at skifte forsvar, selv om det egentlig gik godt. Jeg brugte i stedet lidt krudt på vores 4-2-formation, men det lykkedes absolut ikke. Det skabte lidt frustrationer, og de fik lov at hale lidt ind på os. Vi gik tilbage i 6-0 og fik lukket kampen stille og roligt og vandt med sikre seks mål,” siger RH-træneren.

Ferietid
Da Næstved tabte deres kamp, og dermed rykker ud af 2. division, måtte RH tage til takke med en fjerdeplads i 2. division øst – ét point fra tredjepladsen. Et flot resultat, der bestemt lover godt for fremtiden. Nu er det dog tid til at tage lidt håndboldfri, inden der rettes ind mod sæson 2013/14.

”Vi har en træning mandag, hvor vi lige runder sæsonen af og siger ’god ferie’, for vi holder lige en god måneds pause fra håndbolden. Derefter gør vi klar til den nye sæson, hvor der skal arbejdes videre, så vi kommer til at gøre det endnu bedre,” slutter Jacob Lyng Madsen.

I løbet af de kommende dage kan du læse flere kommentarer fra cheftræner Jacob Lyng Madsen, der evaluerer sæsonen og fremhæver de største positive overraskelser på holdet.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top