Annonce

Skaf mig en tenor
skaf-mig-en-tenor.jpg
Det er mest lattermusklerne der trænes i ‘Skaf mig en tenor’. Foto: Presse
gang i operaen Der sker flere ting bare teatertæppet som ikke tåler rampelys og blitz. I det skrupskøre teaterstykke, 'Skaf mig en tenor', rives tæppet væk under den glamourøse verden på de skrå brædder. Og det er ikke bare sjovt. Det er hylende morsomt.

Alting tegner til en perfekt aften, da Tito Merelli, bedre kendt som verdens bedste tenor Il Stupendo, har lovet at synge hovedpartiet i Verdis Othello for det lille operakompagni i Cleveland. ‘Skaf mig en tenor’ kan godt gå hen og give en perfekt aften for publikum i Viften tirsdag den 26. marts klokken 19.30. Men i teaterverdenen går intet som planlagt.
Tito (Kristian Boland) og hans barmfagre hustru, Maria (Pernille Schrøder) har rigeligt at gøre med at holde de kvindelige fans væk fra den varmblodige mand, og de ankommer flere timer for sent til showet.
Da Tito samtidig rammes af ekstrem dårlig mave, som forsøges kureret på den værst tænkelige måde, ligner det mere en aflysning end en et scoop.

Vågner op til dåd
Men så får operadirektøren en lys idé. Den sangglade Max skal erstatte Il Stupendo. På med en krøllet paryk og sort sværte i ansigtet. ”Ingen kan alligevel kende forskel,” som direktøren (Asger Reher) siger. Og alt går også godt til at starte med.
Max redder aftenen og har også held med at forføre direktørens datter. Men så vågner den rigtige tenor pludselig op til dåd.

Annonce

Billetter kan købes i Kulturhus Viften eller på viften.dk

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top