Annonce

Samler ind til kræftramte børn
damhuskroen1_190907_BP.jpg
Skuespilleren Timm Vladimir, der sidste år vandt kokkeprogrammet Masterchef, står i køkkenet på Damhuskroen søndag den 17. marts. Her får han selskab af andre kendte tv-kokke. Pengene fra velgørenhedsarrangemnetet går ubeskåret til foreningen 'Familier med kræftramte børn'. Foto: Arkiv
velgørenhed Damhuskroen er vært ved et velgørenhedsarrangement, hvor alle penge ubeskåret går til kræftramte børn. Arrangementet risikerer dog at blive aflyst efter problemer med billetbestilling. "Lige nu har vi ikke solgt én eneste billet," siger bestyrer af Damhuskroen, Jesper Remmer.

Alle Damhuskroens medarbejdere arbejder frivilligt, maden bliver sponseret og tv-kendisser tilbereder og serverer maden kvit og frit.
Damhuskroen har sammen med foreningen ‘Familier med kræftramte børn’ stablet et forrygende velgørenhedsarrangement på benene, men lige nu kan arrangementet står over for en aflysning.
Damhuskroen havde ellers godt gang i billetsalget. Billetterne blev solgt via en tilbudsside på Internettet, men dealsitet valgte at trække sig fra samarbejdet, hvilket betød, at samtlige købte billetter blev annulleret.
“Det er rigtig ærgerligt,” fortæller Jesper Remmer.
“Vi har sammensat et fantastisk program, så vi vil for alt i verden ikke aflyse. Derfor gør vi nu alt for selv at sælge billetter til arrangementet,” siger han.

Kendte kokke
Velgørenhedsarrangementet finder sted søndag den 17. marts fra kl. 12.00 til 17.00. Rent gastronomisk vil Damhuskroens kok, i tæt samarbejde med en række kendis-kokke, tilberede en fem retters menu med tilhørende vin, øl og sodavand. På scenen vil tryllekunstner Sunny Cagara stå for underholdningen, mens stand-up komikeren Sebastian Dorset vil være konferencier.
“Normalt ville en pakke med fem retters mad, fri bar og underholdning koste langt over 1200 kroner, men fordi alle arbejder frivilligt og mad og drikkelse er sponsoreret, er prisen kun 395 kroner,” fortæller Jesper Remmer, der håber, at arrangementet kan indbringe mere end 100.000 kroner.
“Vi har 250 billetter til salg, så foreningen ‘Familier med kræftramte børn’ vil få 100.000 kroner i kassen, hvis alle billetter bliver solgt. Nu har der jo været problemer med salget, så det er svært at spå om, men jeg håber da ikke, at vi må aflyse,” siger Jesper Remmer, der dog føler sig overbevist om, at den gunstige pris og formålet med arrangementet vil tiltale mange.

Annonce

Sygdommen alle forstår
 Alle kender efterhånden nogle, der har eller har haft kræft.
Og lige netop det faktum er en af årsagerne til, at Damhuskroen har valgt at droppe den normale omsætning og i stedet samler penge ind.
“Der er rigtig mange mennesker, der har sygdommen tæt inde på livet. Mig selv inklusiv. Derfor håber jeg også, at vi kan få samlet rigtig mange penge ind til det her velgørenhedsarrangement. Det handler om at få nogle penge i kassen, så vi kan hjælpe familier med kræftramte børn,” siger Jesper Remmer.
Hvis man som virksomhed er interesseret i at købe et større antal billetter, kan prisen forhandles.
“Der bliver også en auktion med diverse effekter. Sebastian Dorset er auktionarius og virksomheder kan få en god pris på billetterne, hvis de samtidig tager noget med, som kan auktioneres væk,” slutter Jesper Remmer.
Billetter kan bestilles på tlf. 36704036 i hverdage mellem 10.00 og
15.00 eller på booking@damhuskroen.dk

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top