Annonce

Roulade-Rosa ruller sig ud
kagekoncert.jpg
Der skal synges, danses og slås kager sammen, når Rosa fra Rouladegade giver den gas i Viften. Foto: Presse
rouladegade Rosa fra Rouladegade ruller sangene fra Ramasjang helt ud, når hun på søndag disker op med musikalske lækkerier i Viften den 24. marts.

Der bliver kamp om stolepladserne, når Rosa fra Rouladegade indtager Viften søndag den 24. marts. Mest fordi Rosa elsker børn så meget, at hun har fjernet næsten alle stolene i Viften, og rykket dem, der er tilbage ned allerbagerst i salen.
”Vi håber at alle voksne vil gøre deres bedste for ikke at blokere udsynet for de børn der sidder eller står bag dem,” siger Rosa, der er klar til at give alle børn en fantastisk søndag eftermiddag. Til koncerten med Rosa er der nemlig siddepladser på gulv. Men det er helt i orden at børnene står op så de kan danse, hoppe, trille og hvad man ellers får lyst til.

Hjælp fra Djanzz
 Rosa fra Rouladegade er lidt af en multikunstner, der både kan synge, spille og lave kager – vel at mærke på én gang. Der er med andre ord lagt op til en rigtig kagekoncert med sangene fra det populære børne TV-program, der har vakt begejstring på både Danmarks Radio og på Ramasjang.
Rødderne, Sille og Palle, som bl.a. er kendt fra Djanzz – Danmarks nok mest elskede børnejazz orkester – har skrevet musikken, og sammen med Laust og Daugaard spiller de op til kagefesten. Så smør danseskoene med flødeskum og gør dig klar til at synge, bage og tromme sammen med Rosa og Rødderne fra Rouladegade.
Billetter kan købes i Kulturhus Viften eller på Viften.dk

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top