Annonce

Ros til holdet
RH_damer-oeresund_09_260113_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen/arkiv
Håndbold Rødovre Håndboldklubs damer tabte med tre mål til topholdet, men trænerteamet havde kun ros til overs for spillerne.

RH-TMS Ringsted 18-21

Topholdet fra TMS Ringsted var klare forhåndsfavoritter, men RHs damer leverede en solid præstation i fredag aftens match i Rødovre Stadionhal.

Annonce

Jens Orby har overtaget cheftrænerrollen fra Theis Husfeldt for resten af sæsonen, og han har den skadede nevø Jonas Orby som hjælpetræner.

”Vi spillede en fantastisk kamp, og jeg har kun ros til overs for holdet. Vi løb trætte i de sidste 10-15 minutter, ellers kunne vi sagtens have vundet. Hvis vi havde haft en langskytte mere at skifte med, så havde vi vundet den kamp, tror jeg,” siger Jens Orby.

”Ringsted er et godt hold med små hurtige spillere. Men hvis man ikke laver for mange fejl, kan man sagtens spille med dem. Når vi først var i forsvaret, havde de svært ved at score. Vi havde godt fat i dem, men vi manglede lidt bredde.”

Trænger til sejre
Der blev ikke scoret så mange mål i kampen, og det var blandt andet takket være et stærkt forsvar hos hjemmeholdet.
CHRYSLER oxygen sensor

”Udover resultatet har jeg kun ros, for det var meget flot kæmpet. De gik godt til den og dækkede fint op. Amager scorede jo heller ikke så mange mål i forhold til, hvad de plejer at gøre,” lyder det fra RH-træneren.

Der er kun tre kampe til, at RHs damer kan gå på sommerferie. Det bliver ren kosmetik, for holdet kan hverken rykke markant ned eller op i 2. division øst-rækken.

”Vi skal spille noget håndbold og prøve at vinde de sidste tre kampe. Det kunne være sjovt, for vi trænger også til at vinde lidt nu,” slutter Jens Orby.

På torsdag møder RHs damer ude Ajax København 2 kl. 19.45 i Valby Hallen. Holdet indtager en position som nummer otte ud af 12 hold.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top