Annonce

Rødovres små høvdinge
IMG_5284.jpg
Rødovrehallen var i torsdags omdannet til høvdingebold-domæne. Se flere billeder fra dagen i denne uges Rødovre Lokal Nyt. Foto: Redaktionen
Høvdingebold Torsdag den 7. marts var omkring 200 elever fra 4. til 5. klasse samlet i Rødovrehallen for at dyste i den landsdækkende skoleturnering ’Høvdingebold i Skolen’.

Der var fuld gang i Rødovrehallen torsdag i sidste uge. Der var tilmeldt hold fra Valhøj Skole, Rødovre Skole, Hendriksholm Skole samt Brøndby Skole i den store skoleturenering ’Høvdingebold i Skolen’. Der var meget på spil, for eleverne skulle dyste om at komme videre i turneringen og måske nå finalen, hvor man skal kæmpe om den store pokal foran rullende kameraer i København i maj måned.

Børnene gik entusiastisk til værks med kampråb og bannere, og dagen blev en stor succes, som højst sandsynligt vender tilbage.

Annonce

 ”Indledende afholdes der hele 60 lokale stævner, hvor Rødovre altså er vært for ét af dem. Det er dejligt at opleve den store opbakning fra skolerne i lokalområdet og det har været en rigtig god dag, hvor en masse skolebørn har været aktive og har haft det sjovt sammen,” siger stævneleder i Rødovre, Tenna Terney, fra Valhøj skole.

Vinderen af stævnet i Rødovre blev 5x fra Valhøj skole, der således er gået videre til landsdelsstævnet, som spilles 5 steder i Danmark.  Det bedst placerede hold ved hvert landsdelsstævne vinder en plads ved finalestævnet i DR Byen i Kbh., onsdag d. 8. maj. Finalestævnet optages til tv og sendes på DR’s nye børnekanal DR Ultra d. 17. maj.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top