Rødovre med tre matchbolde
bratt-gratton_RMB-SJYSKE13_061011_BP.jpg
Cheftræner Brad Gratton glæder sig over, at holdet topper på det helt rigtige tidspunkt. Foto: Brian Poulsen/arkiv
Ishockey Med en føring på 3-1 i kampe har Rødovre Mighty Bulls tre forsøg til at eliminere Herning Blue Fox og spille sig i semifinalen. ”Vi vil naturligvis rigtig gerne gå videre, men vi tænker kun på én kamp ad gangen,” siger cheftræner Brad Gratton.

Rødovre Skøjte Arena gik i ekstase, da tyrene besejrede mestrene fra Herning for tredje kamp i streg. 3-1-føringen i kampe kommer bag på de fleste, men gæsterne fredag aften var svært rystet.

”Jeg synes, drengene spillede rigtig godt og disciplineret. Alle gjorde, hvad der blev forventet og tog ansvar. Kampen var et nyt eksempel på, at vi lykkedes med at spille hårdt. Der var chancer i begge ender, og kampen bølgede frem og tilbage,” siger cheftræner Brad Gratton og fortsætter.

Annonce

”I anden periode lagde vi pres på Herning og fik dem til at lave nogle fejl. Tredje periode var mere tæt, og ingen af holdene ville tage de store chancer. I overtiden fik vi muligheden, og heldigvis gik pucken i nettet, og vi vandt. Det kan gå begge veje i overtiden, hvor det også handler om held.”

Perfekt timing
Det handler om at toppe til slutspillet, og det må man i den grad sige, at canadierens tropper har gjort.

”Der er en helt anden stemning i omklædningsrummet end tidligere, men vi har hele tiden troet på, at holdet kunne gøre det. Vi har gået igennem en svær sæson, men jeg synes, vi topper på det rigtige tidspunkt,” lyder det fra Gratton.

Bedst af syv-serien står muligvis over for en afgørelse søndag aften, når kamp 5 afvikles i Herning.

”Vi vil naturligvis rigtig gerne gå videre, men vi tænker kun på én kamp ad gangen. I morgen (søndag, red.) skal vi fortsætte spillet og holde os til gameplanen. Anders Schultz er stadig ude, men ellers har vi et fuldtalligt hold med til Herning,” slutter Brad Gratton.

Herning Blue Fox mod Rødovre Mighty Bulls, kamp 5, begynder kl. 18.30 i Kvik Hockey Arena. Der bliver genvalg til hoveddommerne Thomas Lassen og Jens Christian Gregersen, der også dømte fredag aften. Kampen transmitteres direkte på TV 3 Sport 1.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top