Annonce

RHs damer tanker selvtillid
RH_damer-oeresund_10_260113_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen/arkiv
Håndbold RHs damer er i gang med at rette op på en svær og rodet sæson. I denne uge vandt holdet udekampene i 2. division øst mod Ajax København 2 og BK Ydun 2.

Ajax København 2-RH 21-25
BK Ydun 2-RH 20-23

Det har været en turbulent og vanskelig sæson for RHs damer. Men efter trænerskiftet fra Theis Husfeldt til Jens Orby, der træner holdet i resten af sæsonen, er der kommet point på kontoen.

Annonce

I torsdags vandt holdet med fire mål ude mod Ajax’ andethold, og søndag var turen kommet til Yduns ditto, som blev slået med tre overskydende mål. To gode sejre, der er vigtig for selvtilliden på holdet.

”Vi brændte lidt rigeligt chancer i torsdags, men det gjorde vi egentlig også i dag. Vi vandt alligevel, så vi kan ikke brokke os,” siger vikarierende coach, Jens Orby.

”Det er altid sjovt at slutte sæsonen godt af. Vi spillede godt mod TMS (forrige kamp, red.), og nu har vi vundet to kampe i træk. Så vi kan ligeså godt tage den sidste også, så har vi gjort det fint nok, synes jeg.”

Vil slutte ordentligt af
Der resterer nemlig kun én kamp i sæsonen i 2. division øst, og den står på søndag mod Gladsaxe HG kl. 14 i Rødovre Stadionhal.

”Der er ikke så meget andet at spille for, end det er sjovere at blive nummer fem end nummer otte. Det kan godt være, det har været en rodet sæson med trænerskiftninger, men nu vil vi slutte ordentligt af,” siger Jens Orby og roser afslutningsvis et stærkt forsvar.

”Jeg synes, vi har dækket helt vildt godt op i de sidste kampe. Modstanderen scorede også kun henholdsvis 21 og 20 mål i denne uge, så det er jo flot opdækning. Vi har fået godt gang i vores forsvar. Så mangler vi bare at score fire-fem mål mere, men det er vel rent kosmetisk, så længe vi vinder.”

Den kommende modstander fra Gladsaxe indtager en position som nummer 11 ud af i alt 12 hold i rækken. RH er på en sjetteplads.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top