Annonce

Ny bestyrelse
avarta-b1908_27_220412_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen/arkiv
Fodbold Der er sket markante ændringer i bestyrelsen i Green Entertainment A/S, selskabet bag fodboldklubben Avarta.

Bestyrelsen i Green Entertainment A/S har fået ny sammensætning. Det er resultatet af sidste uges ultrakorte ekstraordinære generalforsamling i selskabet, hvor eneste punkt på dagsordenen var en ny bestyrelse.

Bent Thomsen og direktør Steffen Leholk indtræder i bestyrelsen og erstatter Ole og Thomas Rydahl. Ole Rydahl er stadig aktionær og med i udvalget.

Annonce

”Økonomien gik ikke helt efter vores budget, så vi var nødsaget til at forsøge noget nyt. Det betyder, at vi i det kommende års tid skal have fokus på økonomien og forsøge at få den rettet op. Samtidig skal vi have fokus på fodbolden omkring overlevelse i 2. division,” siger Steffen Leholk.

Alle har et ansvar
Om ændringerne i bestyrelsen bunder i økonomiske uenigheder blandt parterne, lyder svaret fra direktøren.

”Vi har alle sammen et ansvar for, at det ikke har kørt godt med økonomien. Vi har bare følt, at vi skulle prøve noget nyt, og det er så sket nu. Vi skal generelt set bare have større fokus på økonomien, end vi har haft tidligere,” siger han og afviser samtidig, at der skulle være nogen kontroverser med de udtrådte personer.

”Der har ikke været nogen problemer med Ole Rydahl; det er blevet overleveret fint. Den ekstraordinære generelforsamling forløb ganske stille og roligt.”

To hovedpunkter
Det handler for Avarta ikke bare om at overleve i 2. division, men også om at slutte så højt som muligt i tabellen.

”Økonomien og overlevelse er to rigtig vigtige punkter, vi skal have fokus på. De hænger også sammen i forhold til de penge, der bliver givet fra DBU. Det har stor betydning, hvilken placering man får i rækken,” forklarer Steffen Leholk og runder af.

”Det har absolut stor betydning, at vi ender så højt som muligt, og derfor kan én enkelt sejr gøre en stor forskel. Der er stor forskel på pengene inden for bare få placeringer, så vi skal have point på kontoen.”

Direktøren vil ikke tale om en eventuel konsekvens af at rykke ned, da han ikke håber, det bliver aktuelt.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top