Annonce

Nu starter playoff
jubel_RMB-herlev_15_250113_BP.jpg
Får Rødovre Mighty Bulls noget at juble over i kvartfinalen mod Herning Blue Fox? Foto: Brian Poulsen
Ishockey Det er endelig playoff-tid. Kvartfinaleserien mellem Rødovre Mighty Bulls og Herning Blue Fox begynder fredag aften på den jyske hede. Tyrene stiller med fuldt mandskab, for Anders Schultz er tilbage i truppen.

De sidste mange kampe i grundspillet har været uden den store betydning for Rødovre Mighty Bulls. Glæden og spændingen ved det kommende AL-Bank Liga-playoff kan derfor ikke blive større på den københavnske Vestegn.

Kvartfinaleserien mellem tyrene og rævene lægger ud på den jyske hede fredag aften, og med i bussen fra Sjælland er en tilbagevenden forward, der har været ude med kyssesyge siden begyndelsen af januar.

Annonce

”Det har været hårdt at komme tilbage. Jeg har været på is to gange om dagen det sidste stykke tid og er kommet meget godt efter det. Formen kan selvfølgelig godt blive bedre, men jeg synes stadig selv, jeg er i god form,” siger Anders Schultz.

”Jeg føler mig helt klar til slutspillet. Blandt andet fordi jeg har haft en pause og er derfor mere tændt og sulten på at spille kamp igen.”

God kemi
Rødovre har været igennem en hård periode med mange nederlag på det seneste. Holdet trænger derfor til oprejsning, men det kræver sin mand at overvinde de danske mestre fra Herning.

”Der har været godt tempo på til træning. Der er en god kemi, og alle virker tændte på slutspillet. Vi har lagt de sidste fem nederlag bag os, og i slutspillet kan alt jo ske,” forklarer Schultz.

Kan presse Herning
Herning har pointmæssigt haft det indbyrdes overtag mod Mighty Bulls i denne sæson, men holdene har faktisk leveret nogle tætte og spændende dueller i løbet af grundspillet.

”Jeg tror godt, vi kan presse Herning og forhåbentlig vinde. Jeg ved ikke, om første kamp er vigtigere end de andre, men det er altid dejligt at komme godt fra start. Jeg ved ikke, hvad vores chancer er for at gå videre, men jeg tror på det,” udtaler Anders Schultz, der håber, at holdet kan efterleve cheftræner Brad Grattons instrukser.

”Vi skal arbejde hårdt og spille rigtig disciplineret, for Herning er et godt hold. Og så skal vi selvfølgelig score på vores chancer.”

Stor fordel med hjemmebane
Hvis Rødovre skal have en chance for at gå i semifinalen, kræver det mindst én sejr på udebane – alt afhængig af, hvordan det går hjemme i Rødovre Skøjte Arena. Og Rødovres 20-årige forward, der har spillet 28 kampe i denne sæson, undervurderer ikke betydningen af at spille ude og hjemme.

”Der er helt sikkert stor forskel på at spille ude og hjemme i slutspillet. Det er en stor fordel, når man har flere tusind tilskuere i ryggen på sin hjemmebane,” slutter Anders Schultz efter dagens aftentræning.

Mighty Bulls kører fuldtalligt til Herning. Dog vil de to unge spillere, Mikkel Sørensen og Nikolaj Zorko, ikke være med fredag aften.

Herning Blue Fox mod Rødovre Mighty Bulls, 1. kvartfinale, begynder kl. 19.30 i Kvik Hockey Arena. Kampens hoveddommere bliver Jens Christian Gregersen og Thomas Lassen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top