Annonce

Nu begynder semifinalen
andy-contois_RMB-FWH_16_150213_BP.jpg
Andy Contois og co. i aktion i en tidligere kamp i sæsonen mod Frederikshavn. Foto: Brian Poulsen/arkiv
Ishockey Succesen i kvartfinalen er fortid, og Rødovre Mighty Bulls har nu fuldt fokus på semifinalen mod Frederikshavn White Hawks. Den første kamp i serien spilles tirsdag, og tyrene stiller med et fuldtalligt mandskab.

Der er en ualmindelig god stemning og aura omkring Rødovre Mighty Bulls i disse dage. Efter succesen mod Herning i kvartfinalen, mærker man ekstra overskud og tro på tingene i tyre-lejren.

Avancementet til semifinalen skal dog ikke blive en sovepude for holdet, der har imponeret alt og alle ved at slå de danske mestre ud af slutspillet over seks kampe.

Annonce

Første kamp i semifinalen er tirsdag aften i Nordjylland, og her skal holdet forsøge at tage de positive ting med fra kvartfinalen.

”Vi skal fortsætte på det momentum, vi har fået opbygget i serien mod Herning. Men vi skal også se fremad og tage alt det gode med fra sejrene. Mod Frederikshavn skal vi tage den gode attitude med, som vi har vist på det sidste,” siger cheftræner Brad Gratton aftenen inden afrejsen mod nord.

”Vi har trænet videre på vores systemer og fået styr på alt, så spillerne virkelig er med på tingene. I den første kamp skal vi gå op og forsøge at få en god start på serien.”

Masser af video
Siden sejren i torsdags hjemme i Rødovre Skøjte Arena har holdet altså haft fire dage til at forberede sig på semifinalen. Modstanderen blev dog først kendt lørdag aften.

”I de sidste par dage har vi træner godt og set en masse video som forberedelse til semifinalen, så vi ved, hvordan Frederikshavn skal spilles. Personligt har jeg brugt en masse tid på at se video, for vi er nødt til at være ordentligt forberedte,” lyder det fra Rødovre-træneren, der håber, at Mighty Bulls selv vil sætte dagsordenen.

”Vi vil selv styre den måde, vi skal spille, og ikke lade os påvirke af Frederikshavns spil og deres hjemmebane.”

Nogenlunde identiske hold
Rødovre har og får i den grad kvalificeret modstand i slutspillet i AL-Bank Ligaen. Herning, der sluttede som vinder af grundspillet, er slået ud, og nu venter toeren fra White Hawks.

”Herning er måske et lidt mere ’grinding team’ og kan lide at presse, men ellers ligner Frederikshavn dem meget godt. Begge hold har gode målmænd og gode målscorer-typer. Når alt kommer til alt, så er det playoff, og begge hold lærer hurtigt hinanden at kende i jagten på fire sejre,” forklarer Gratton og tror på succes i første match.

”Vi håber og tror på, at vi kan tage til Frederikshavn og vinde den første kamp. Drengene er klar på opgaven og ser ikke tilbage. Nu gælder det semifinalen, og vi kører på med fire kæder.”

Afrejse tidlig morgen
Der er varslet en kraftig snestorm for især Sjælland natten til tirsdag og det meste af tirsdagen. En situation, der formentlig vil besværliggøre tyrenes vej mod det nordlige Jylland.

”Vi kører af sted med bussen omkring kl. 8.30-9.00 alt afhængig af vejret. Det vurderer vi i morgen tidlig (tirsdag, red.), men vi tager i hvert fald af sted tidligere, end vi normalt ville gøre,” slutter Brad Gratton.

Tyrene kører af sted til første kamp i semifinalen uden nogen fraværende spillere. Der er hermed optimale betingelser for en god start på bedst af syv-serien.

I grundspillet vandt Frederikshavn i øvrigt fire ud af fem kampe mod Rødovre, men den statistik skal man formentlig ikke tage for tungt, ligesom spillerne formentlig heller ikke skeler til grundspilskampene. Et Mighty Bulls-hold, der adskillige gange har udtalt, at det befinder sig godt i rollen som underdog.

Frederikshavn White Hawks mod Rødovre Mighty Bulls, kamp 1, begynder kl. 19.30 i Scanel Hockey Arena. Kampens hoveddommere bliver Jan Andersen og Søren Reis. Kampen sendes live på TV3 Sport 1.

NB! I onsdagens udgave af Rødovre Lokal Nyt kan du læse en optakt til semifinalen med den canadiske back Jeff Terminesi.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top