Annonce

Musikalsk fødselsdagsfest
Wasteland-4135.jpg
De rammer måske ikke lige alle tonerne, men Wasteland kommer med garanti til at trække mennesker til Festpladsen. Foto: Presse
fødselsdag Som altid, når Rødovre Centrum fylder år, fejres fødselsdagen med stribevis af gode tilbud i butikkerne. Den egentlige gave serveres dog fra scenen på Festpladsen, der igen i år byder på underholdning for enhver smag.

Egentlig var det Panamah, der skulle have skudt fødselsdagsfesten i gang, men da koncerten er aflyst på grund af sygdom, har centeret måtte kigge sig om efter en fuldgod erstatning. Den har man fundet i den populære popduo PULS, der lige nu hitter med sangen ‘Ild i mit liv’. Det var også disse to drenge, der fik Ole Henriksen til at synge og danse rundt i deres hit ‘Dope’, så det bliver spændende at se, om der kommer lige så meget gang i den på Festpladsen fredag den 5. april klokken 16.00.
Vinder af musikpris. Vinderen af Rødovre Musikpris kaldes for et af tidens største musikalske talenter. Lørdag den 6. april kl. 13.45 viser Ida Kuno hvorfor, når hun viser, at det kun er et spørgsmål om tid, før hun udgiver sit første egentlige album.

Et umage par
 Et bliver et musikalsk møde mellem to forskellige stemmer, to forskellige musikalske lidenskaber og ikke mindst to forskellige generationer, når den garvede sanger, Søren Sko får sød popmusik til at opstå sammen med den unge Julia Fabrin fra X-Factor bandet Fireflies.
Det umage par giver prøver på deres kunne fra scenen på Festpladsen klokken 14.00 lørdag den 6. april.

Annonce

Lille Nørd
Børnene får også noget at se på, når Anders og Katrine fra Lille Nørd trykker den af som spasmagere. Anders og Katrine klæder sig ud som dyr, synger deres Nørde hits og giver hele familien en kæmpe musikalsk og festlig oplevelse.

Wasteland
Rødovre Centrum har gemt det bedste til sidst. I hvert fald, hvis man er teenagepige og har et bankende hjerte for det nye boyband Wasteland, der nåede finalen i X-Factor. Charmertroldene spiller op søndag klokken 14.00

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top