Annonce

Modne festaber støtter hunde og katte
flaeske-dyreinternatet.jpg
Pia fra Dyreværnet modtager 24.007 kroner, som gæsterne på Damhuskroen samlede sammen forleden til en stor plus 30 fest. Foto: Privat
festlig støtte Man skulle have tre årtier på bagen for at deltage i 'Flæskes' fest forleden på Damhuskroen. Til gengæld samlede de modne festaber 24.007 kroner ind til Dyreværnet i Rødovre. "Og den succes skal gentages," lover Flemming 'Flæske' Vangskov.

Det er ikke DJ´en, der er menneskets bedste ven, men hunden. Heldigvis for de firbenede ved DJ Flæske dette bedre end den gennemsnitlige pladevender.
Forleden stod han bag en fest på Damhuskroen, hvor gæsterne samlede præcis 24.007 kroner sammen til Dyreværnet.
“Jeg besøgte selv Dyreinternatet i Islev for nylig, for at købe en hund. Her fik jeg at vide, at Internatet ikke modtog støtte fra det offentlige, men overlevede via private donationer. Da flere af gæsterne til festen på Facebook havde foreslået, at vi samlede ind til netop Dyreværnet, passede det jo perfekt, og jeg er stolt af at have været med til at gøre et muligt,” siger Flæske, der samlede mellem 600 og 700 gæster.

Logrende venner
 Men her stopper kærligheden til de logrende venner og deres frivillige hjælpere ikke.
“De frivillige på Dyreinternatet gør en kæmpe indsats, og derfor har jeg tænkt mig at foreslå endnu en frivillig indsamling blandt gæsterne næste gang jeg holder fest for de unge omkinrg 30 år,” lover Flæske.
Det bliver på Lions Bar i Parken i slutningen af april måned, men hvis man ikke kan vente helt så længe, står Flæske allerede bag mixerpulten på Damhuskroen den 28. marts.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top