Annonce

Mighty Bulls jagter udligning
anders-schultz_RMB-bluefox_QF6-2013_21_140313_BP.jpg
Anders Schultz i aktion i en hjemmekamp i kvartfinalen mod Herning Blue Fox. Foto: Brian Poulsen/arkiv
Ishockey Indtil videre har hjemmebanen haft stor betydning for Rødovre Mighty Bulls og Frederikshavn White i den igangværende semifinaleserie. Tirsdag aften i Arenaen har tyrene mulighed for at udligne serien.

Spændingen er helt intakt i semifinalen mellem Rødovre og Frederikshavn. Holdene har vundet deres respektive hjemmekampe, og det betyder, at nordjyderne er foran 2-1 i kampe inden tirsdagens kamp.

Der bliver talt meget om det at have hjemmebanefordelen i playoff, og for Rødovre handler det altså om at bryde Frederikshavns fordel.

Annonce

”Vi skal helt sikkert vinde kampene på hjemmebane, og det har vi også været gode til i slutspillet. Den store udfordring er altid at vinde en kamp på udebane, men det er vi jo nødt til i serien mod Frederikshavn,” siger Anders Schultz og fortsætter.

”Det er helt klart, at det har betydning at spille på hjemmebane på grund af de mange tilskuere i ryggen.”

Godt med i serien
Senest tabte Rødovre 2-0 i kamp 3 i serien, selv om tyrene havde muligheden for gevinst.

”Vi var ikke helt vågne og klar fra starten i Frederikshavn, men vi havde faktisk chancerne til at spille uafgjort eller faktisk vinde. Sebastian Dahm stod også en rigtig god kamp og holdt os inde i opgøret. Ellers synes jeg, vi er rimeligt godt med i serien,” bemærker forwarden.

De fleste vil nok kalde det en ny, gedigen overraskelse, hvis Rødovre går i finalen, mens andre vil gå til at sige, at hver sejr til tyrene fra nu vil være en overraskelse.

”Vi spiller rigtig godt for tiden – og som et hold. Så jeg ved ikke, om jeg vil kalde det en overraskelse, hvis vi vinder igen. Jeg tror sagtens, at vi kan vinde på hjemmebane,” siger Anders Schultz, der beretter om god slutspilskemi på holdet.

”Der er god stemning i omklædningsrummet og til træning, og det føles som om, alle tror på chancen.”

Skridt for skridt
Fra cheftræner Brad Gratton er ordene følgende inden tirsdagens dramatiske semifinale-match i Rødovre, hvor sæsonrekorden snildt kan blive slået igen.

”Vi skal være klar fra start og være mere fokuseret på, hvad vi er nødt til at gøre i kampen. Der skal fire sejre til for at gå videre, så vi går videre fra kamp 3 og tager det skridt for skridt,” siger canadieren, der samtidig fortæller, at truppen er fit for fight til opgøret.

Rødovre Mighty Bulls mod Frederikshavn White Hawks, kamp 4 i semifinalen, begynder kl. 19.30 i Rødovre Skøjte Arena. Hoveddommerne bliver Chris Deweerdt og Jan Bigum.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top