Annonce

Mighty Bulls chokerer igen
jannik-karvinen_RMB-herlev_25_250113_BP.jpg
Jannik Karvinen bragte Rødovre på 0-1 tirsdag aften i Herning. Foto: Brian Poulsen/arkiv
Ishockey Rødovre Mighty Bulls vandt tirsdag på heden og bragte sig sensationelt foran 2-1 i kampe i kvartfinalen mod Herning Blue Fox. Mikael Christensen slog til i fjerde periode og fortsætter sin imponerende sæson.

3. kvartfinale
Herning Blue Fox-Rødovre Mighty Bulls 1-2
(0-0, 1-1, 0-0, 0-1)
20:39 0-1 Jannik Karvinen (Astrup, Chistyakov) pp1
34:13 1-1 Brent Davidson (Lassen, Ricci) pp1
68:52 1-2 Mikael Christensen (Chistyakov, Rådde)
Udv.: HBF 5×2, RMB 2×2 + 1×10 (Astrup)
Skud: 22-21 (7-6, 9-8, 4-4, 2-3)
Tilskuere: 1.841

De færreste havde nok forudset, at Rødovre ville bringe sig foran i kvartfinaleserien mod Herning. Ikke desto mindre har tyrene taget hånd om opgaven og leveret imponerende bedrifter hidtil i slutspillet.

Annonce

Tirsdagens sejr i Herning bringer Mighty Bulls foran 2-1 i serien, og holdet har dermed spillet hjemmebanefordelen over på egen side.

Mikael ’TC’ Christensen bare fortsætter en imponerende sæson. I kamp 3 CCIE 400-101 gjorde han det onde ved sine gamle holdkammerater, da han godt ni minutter inde i fjerde periode sendte pucken ind bag Herning-keeper Lubos Pisar.

”Det var vildt fedt. Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal beskrive det. Det føltes godt at afgøre en playoff-kamp i overtiden mod sit gamle hold, så det kan ikke blive meget bedre,” siger Herning-drengen og beskriver matchvinder-målet.

”Jeg fik pucken af Andrey på vores blå linie, hvorefter vi kørte op to mod to. Jeg trak ind på midten, fik trukket pucken til mig og skød den op i nærmeste hjørne.”

Dahm var varm
Skudstatistikken vidner om en ny tæt kamp mellem holdene, men hjemmeholdet havde måske et lille
SY0-301 exam overtag.

”Herning havde lidt mere spil, men sådan er det, når vi spiller på deres bane. Vi vidste, at en god disciplin i forsvaret var nøglen til sejr, og så var Sebastian Dahm rigtig varm i målet. Det lykkedes med at score på vores chancer – vi fik scoret et mere end dem,” udtaler Christensen, der ikke selv er overrasket over holdets føring i kvartfinalen.

”Der er en del, der er overraskede over vores sejre. Men det ved jeg ikke, om vi er. Vi ved, vi kan være med, men også at Herning er et rigtig godt hold. Der er lang vej endnu, og vi er allerede nede på jorden igen. Der er en ny kamp på fredag, og Herning vil være super tændte. Vi skal udnytte deres fejl og arbejde hårdere end dem.”

Sikkert spil
Kampens første målscorer var Jannik Karvinen, der kort inde i anden periode sendte tyrene på 0-1 i powerplay.

”Rasmus (Astrup, red.) fandt mig inde på midten, og jeg fik sendt pucken mellem benene på Pisar,” forklarer Karvinen, der beretter videre om en stor holdindsats.

”Vi spillede efter de aftaler, vi havde sat os og kæmpede røven ud af bukserne. Vi spillede sikkert hjemad, minimerede fejlene og scorede på chancerne.”

Kamp 2 og 3 har begge været med ganske få mål og en ret lige skudstatistik.

”Der blev spillet tæt i begge ender, og der var ikke så mange store chancer. Det var en meget lige kamp og mindede meget om kampen i Rødovre i søndags,” siger Jannik Karvinen, der beskriver holdets forvandling ved overgangen fra grundspil til slutspil.

”Der sker noget med folk, når man kommer ind i slutningen af sæsonen, og slutspillet begynder. Det er noget helt andet, for man bliver nødt til at præstere i hver eneste kamp. Ellers kan det jo være for sent.”

Systemet overholdt
Spillerne har ikke på noget tidspunkt lagt skjul på, at troen på succes mod Herning er til stede. Heller ikke Rødovres grundspils-topscorer.

”Vi gik ind med en indstilling i dag, at vi sagtens kunne vinde over dem på udebane. Vi viste jo i søndags, at vi godt kan slå dem. Folk overholdt de aftaler, der var blevet sat, og systemet blev også fuldstændig overholdt,” udtaler Karvinen og glæder sig over, at sejren på udebane kom på et tidligt tidspunkt.

”Vi glæder os allerede til næste kamp, for vi ved, at det kan lade sig gøre. Vi skulle vinde én gang i Herning for at vinde serien, så det var godt med sejren i tredje kamp – og ikke først i femte eller syvende kamp.”

Tilbage til arbejdet
To sejre i træk – med blot to bagud-mål i alt – vidner om en stærk præstation af RMB. Men på trods af det, er der altid noget, der kan justeres til.

”Vi kan glæde os over sejren i dag, men i morgen er det tilbage til arbejdet og få justeret de småting, der måtte være. På fredag skal vi gå ind med samme indstilling,” slutter Jannik Karvinen.

Fredagens kamp 4 i Rødovre Skøjte Arena begynder kl. 19.30 – med mindre det bliver en tv-kamp.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top