Mestrene i fuld kontrol
RFC_herrer-copenhagen_08_160213_BP.jpg
Rødovre FC er klar til DM-semifinalen efter den tredje sejr over Sunds i kvartfinalen. Foto: Brian Poulsen/arkiv
Floorball Rødovre FC var i fuld kontrol i kvartfinaleserien mod Sunds Seahawks FC. Holdet vandt den tredje og afgørende sejr og skal i semifinalen møde Team Århus Floorball.

3. kvartfinale
Sunds Seahawks FC-Rødovre FC 3-6

De danske mestre havde ingen kvaler med at sende Sunds på tidlig sommerferie. I kvartfinalens kamp 3 vandt Rødovre ude en sikker sejr og tager dermed den samlede sejr på 3-0 i kampe.

Annonce

”Sejren var mere eller mindre ligeså sikker som de to foregående. Det er selvfølgelig anderledes at spille på udebane og med masser af tilskuere, men det var en rutinesejr. Vi havde kampen under kontrol og spillede den stille og roligt hjem. Vi spillede klogt, og det gjorde, at vi vandt,” siger målmand Mike Trolle.

”Der har ikke rigtig været spænding i serien efter den første kamp. Jeg synes, vi har været bedre i alle spillets facetter. Vi holdt gameplanen og var gode i defensiven, som vi har efterlyst lidt. Det er den røde tråd, vi skal følge, hvis vi skal have en chance for at gå i finalen.”

Svær semifinale
I semifinalen, der begynder om to uger, skal Rødovre en tur til den jyske hovedstad for at møde Team Århus Floorball. Der venter langt større modstand fra nummer to i vest-rækken i denne sæsons grundspil.

”Det bliver svært i semifinalen. Jeg har set Århus i et par kampe, og de ser rigtig gode ud. De spiller klogt og kender hinanden godt. Det er to hold, der står godt til hinanden, og ingen tvivl om, at det bliver meget svært. Vi har mødt dem i de sidste tre år,” fortæller landsholdsmålmanden, der mener, at holdet for en gangs skyld ikke er favoritter.

”Århus ser rigtig skarpe ud. Vi skal være der 100 procent, hvis vi skal have en chance mod dem. Jeg ser os selv som lidt underdogs, men det passer os egentlig fint. Vi har været favorit mod Århus de andre år, men jeg synes, de virker kørt godt sammen og har skabt gode resultater i denne sæson. Vi er ikke kæmpe underdogs, og rammer vi niveauet, kan vi sagtens være med.”

Defensiven har førsteprioritet
Opskriften på succes og avancement til DM-finalen er fuldstændig klar for holdet. Det handler om at præstere i alle minutter.

”Vi skal være klar på at spille i 60 minutter; vi kan ikke falde ud i fem minutter, så koster det. Og så skal vi holde den defensiv, som vi gjorde rigtig godt i kamp 2 i kvartfinalen. Defensiven har helt klart førsteprioritet,” udtaler Mike Trolle.

”Der er nok mest standardøvelser på programmet frem mod semifinalen. Indspil, frislag og forskellige kombinationer, der skal indøves til at sidde på rygraden. Og så skal kæderne spilles sammen og op i tempo. Vi skal to gear højere op end i kamp 3 mod Sunds, og så er vi klar til Århus.”

Rødovre FC lægger ud med to hjemmekampe i Rødovre Stadionhal i semifinaleserien, hvor der spilles bedst af fem kampe. Lørdag den 30. marts og søndag den 31. marts er dagene for de første kampe i duellen om finalepladsen i slutspillet i Unihoc Floorball Ligaen.

Kommentarer

1 kommentar om “Mestrene i fuld kontrol”

  1. Lau siger:

    Rødovre FC – Team Århus Floorball

    Semifinalekampe bedst af 5 ( 2/5)

    1 kamp 30/3-2013 kl 15:00 Rødovre Stadionhal
    2 Kamp 31/3-2013 Kl 13:00 Rødovre Stadionhal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top