Annonce

Meningsløst: 16-årig pige udsat for vold i bus
bus-200S-2_050209_BP.jpg
En 16-årig pige blev helt umotiveret slået to gange i baghovedet, da hun tirsdag i sidste uge steg på bus 200S ved Tårnvej. Foto: Arkiv
politi En 16-årig pige blev helt umotiveret slået to gange i baghovedet, da hun tirsdag i sidste uge steg på bus 200S ved Tårnvej.

Kort efter at pigen var steget på bussen, blev hun antastet at fire ukendte gerningsmænd. Tre af dem satte sig bag ved hende, mens den fjerde satte sig foran. Herefter blev pigen helt umotiveret slået to gange i baghovedet, og da hun efterfølgende bad gerningsmændene om at stoppe, blev hendes bøn mødt med latter.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til vicepolitikommissær Henrik Hougaard på telefon 72 58 78 21, Lokalpolitiet i Hvidovre, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top