Annonce

Melodiøs pop i nye sko
julia-.jpg
Søren Sko og Julia Fabrin er en ny musikkonstallation på den danske musikscene. Debutalbummet, Shoes for Julia, indeholder både sange Julia har bragt ind i projektet, og numre som duoen har skrevet i fællesskab. Foto: Presse
koncert Det stod ikke skrevet i stjernerne, at Julia Fabrin og Søren Sko skulle lave en plade sammen, da de første gang mødte hinanden. Musikkens veje er nogen gange uransagelige og på lørdag kan du høre duoens melodiøse pop i Viften.

Søren Sko er kendt som den garvede solist fra duoen Sko/Torp, mens Julia Fabrin bedst kan beskrives som en ung sangskriver med tasken fuld af nye numre.
Da de første gang mødte hinanden, var det ikke meningen, at de skulle producere en plade sammen. Flere møder, mange skrivedage og lange studieaftaler senere er Julia Fabrin og Søren Sko imidlertid blevet til duoen ‘Shoes For Julia’.
“Shoes For Julia er ikke noget med en sanger og en sangskriver, heller ikke en rutineret stjerne, ledsaget af en ung komet. Nej, det er en duo,fullskip.com
der synger stort set alle numre tostemmigt og har sit personlige bud på, hvordan pop med et touch af folk og amerikanske landeveje lyder i 2013,” fortæller Viftens daglige leder, John Frobøse.

Bænket ved borde
 Duoens første single ‘Cross The Line’ er blevet vel modtaget, og på lørdag har publikum mulighed for at høre, hvad de to musikere ellers kan byde på.
“Debutalbummet ‘Shoes for Julia’ indeholder både sange, Julia har bragt ind iISC CISSP exam projektet og numre, som duoen har skrevet i fællesskab. Det bliver med garanti en rigtig hyggekoncert i selskab med to meget velsyngende solister og et publikum bænket ved borde og stole tæt på de optrædende,” siger John Frobøse.
Søren Sko og Julia Fabrin kan opleves i Viften i morgen kl. 20.30.

Annonce

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top