Annonce

Målsætningen er indfriet
RH_herrer-jacob-lyng-madsen-virum_06_230912_BP.jpg
Cheftræner for RHs herrer, Jacob Lyng Madsen, er fint tilfreds med den overståede sæson. Foto: Brian Poulsen
Håndbold RHs to elitehold er netop gået på sommerferie, og for herrerne var sæsonen en positiv oplevelse, hvor målsætningen blev indfriet.

Det blev en flot afslutning på sæsonen for RHs herrer, der i søndags vandt den sidste kamp i 2. division øst hjemme i Rødovre Stadionhal.

Holdet har præsteret flot hen over det sidste halve år, og slutresultatet blev en mere end godkendt fjerdeplads.

Annonce

”Vi er rigtig godt tilfreds med vores fjerdeplads – den rammer vores målsætning. Man vil altid gerne have endt højere, men kigger vi tilbage, skal vi være tilfredse med at være med i den bedste halvdel af rækken. Vi sikrede os også en sæson mere i 2. division for længe siden,” siger cheftræner Jacob Lyng Madsen.

Spillerne fortsætter
Han fortsætter selv i den kommende sæson. Spørgsmålet er, om hans spillere også gør.

”Mit indtryk er, at samtlige mand i truppen fortsætter. Den eneste tvivlsomme er Martin Rasmussen, som formentlig skal til udlandet og studere frem til jul. Så han vil nok ikke være brugbar for os i første halvdel af sæsonen,” siger RH-træneren og fortsætter.

”Der kommer et helt kuld U18-drenge op og skal være en del af første- og andenholdet. De fleste vil dog nok starte på andenholdet, og forhåbentlig er der nogle på sigt, der vil være dygtige nok til at blive førsteholdsspillere.”

Fremhæver topscoreren
Flere spillere har imponeret i sæsonens 22 kampe, men nogle har fanget ekstra opmærksomhed hos træneren.

”Set over hele sæsonen vil jeg gerne fremhæve vores topscorer Kristoffer Hansen. Han har virkelig haft en god sæson og været stærkt spillende. Han gik desværre i stykker omkring juletid og var ude i en del kampe. På trods af det, blev han alligevel vores topscorer, så han har virkelig ramt niveauet,” siger Lyng Madsen og fortæller om et spiller-’projekt’.

”Nicklas Mittet er i denne sæson blevet omskolet fra at være bagspiller til stregspiller. Han har vist takter til at blive en rigtig stærk stregspiller i 2. division. Det har været et spændende projekt at få ham omskolet til stregspiller.”

Kandidat til optrykning
En af holdets nuværende unge spillere har faktisk skudt sig ind på en fjerdeplads på holdets interne topscorerliste.

”Den sidste, jeg vil fremhæve, er venstre back Simon Lindholdt. Han kommer fra U18 og er gået ind og fået masser af spilletid og gjort det rigtig fint,” udtaler RH-træneren.

RH var faktisk en overgang inde omkring andenpladsen i 2. division øst, men dumpede altså ned på en fjerdeplads.

”Vi har været en seriøs kandidat til at spille med om oprykning til 1. division. Jeg synes, at vi havde kvaliteten til at spille med om oprykning. Jeg er meget godt tilfreds med min trup,” siger Jacob Lyng Madsen, der ser et stort potentiale i sit mandskab.

”Holdet har klart potentiale til at være med i de øverste positioner. Der er nok nogle ting, der skal udvikles yderligere, før vi kan komme helt op. Det sætter vi fokus på i sommeren. Vi skal for eksempel have masser af fysisk træning, for det er der, vi skal sætte ind, hvis vi skal blive bedre, som vi gerne vil.”

RHs herrer er gået på håndbold-sommerferie, inden træningen starter op igen omkring starten af maj.

Holdets top-5-liste for målscorere kom i sæson 2012/13 til at se sådan ud:

  1. Kristoffer Hansen 100 mål
  2. Martin Rasmussen 90
  3. Anders Larsen 84
  4. Simon Lindholdt 70
  5. Kasper Due 56
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top