Kvinde truet med kniv og frarøvet sin bil
fortvej-rodovrevej2_100910_BP.jpg
Foto: Arkiv
RØVERI Tirsdag aften lige omkring butikkernes lukketid blev en kvinde udsat for et voldsomt røveri på parkeringspladsen på Fortvej. Gerningsmændene truede hende med en kniv og stjal hendes bil.

En ung kvinde oplevede tirsdag aften klokken ca. 21 et sandt mareridt. På parkeringspladsen ved forretningerne på Fortvej truede tre store drenge eller unge mænd hende med en kniv til at forlade sin bil, hvorefter de kørte væk i den.

Men det var ifølge et øjenvidne på den anden side af gaden, ikke det værste.

Annonce

“Da jeg ser røveriet og den voldsomme trussel mod kvinden, ringer jeg med det samme til 112,” forklarer Daniel Korfits.

Da gerningsmændene i al hast forlod parkeringspladsen i den stjålne bil, gav han sin mobiltelefon til den overfaldede kvinde.

“Jeg sagde i røret, at det var et røveri, at de havde truet med kniv og stjålet en bil. Alligevel blev hun stillet frem og tilbage flere gange, og der gik næsten en halv time før alarmcentralen besluttede sig for at sende en bil. Den kom så yderligere et kvarter senere uden udrykning, og betjentene virkede ikke til at vide, hvad de var blevet kaldt ud til. De blev i hvert fald meget overrasket, da hun fortalte, at hun var blevet truet med en kniv, og gerningsmændene havde stjålet hendes bil,” forklarer Daniel, der selv blev afhørt af politiet på stedet.

Kvinden blev kørt hjem af betjentene, der sende en efterlysning af bilen ud.

“Men på det tidspunkt er der jo gået tre kvarter, og så er det jo for sent,” siger Daniel, der ærgrer sig over den lange ventetid.

Københavns Vestegns Politi er nu igang med at undersøge, præcis hvad der er gået galt med det omtalte opkald.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top